28 Ιουλίου 2013

Συνεχίζονται οι κλοπές στη Βόνιτσα

Στο τεύχος ΙΟΥΛΙΟΥ της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» είχαμε ασχοληθεί με την ανύπαρκτη αστυνόμευση που υπάρχει στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Δυστυχώς κάθε ημέρα που περνάει το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνεται και για αυτό τον λόγο δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι και ικανοποιημένοι καθώς η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας σημαίνει ταυτόχρονα την αύξηση των κρουσμάτων κλοπών, αυθαιρεσιών και συνάμα την λύπη και την αγανάκτηση πολλών συμπολιτών μας που βλέπουν τους κακοποιούς να κάνουν ότι θέλουν χωρίς καμία τιμωρία. 

Στην Βόνιτσα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι αθίγγανοι οι οποίοι πολλαπλασιάζονται με εντονότατους ρυθμούς και χωρίς κανένας να τους ελέγχει. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα παραβίασαν και το γυμναστήριο του γηπέδου ποδοσφαίρου της πόλης μας και έκλεψαν ένα πολύ μεγάλο μέρος του αθλητικού υλικού της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ. 
Και μην νομίσετε ότι μας έκαναν …χάρη και μας άφησαν κάποιο υλικό, απλά μερικά από τα ρούχα της ομάδας είτε βρίσκονταν σε καθαριστήριο είτε κάπου αλλού για αυτό δεν κλάπηκαν… 
Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι την Παρασκευή το βράδυ το θράσος των κακοποιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πιο αναλυτικά. 
Έξω από το Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας και σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας, επαγγελματίες φορτηγατζήδες αφήνουν τα οχήματά τους τα βράδια. 
Το Σαββάτο λοιπόν το πρωί όταν πήγαν να πάρουν τα οχήματά τους ήρθαναντιμέτωποι με ένα πολύ δυσάρεστο θέαμα καθώς διαπίστωσαν ότι από τα φορτηγά έλειπαν οι μπαταρίες καθώς και το …πετρέλαιο!!!!! 
Αυτό το τελευταίο κρούσμα ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για όλους μας και κυρίως για τους φορτηγατζήδες οι οποίοι όπως μας πληροφόρησαν θα προχωρήσουν και στην έκδοση ανακοίνωσης για τα τελευταία περιστατικά. 
Αλλά αυτό που είναι το χειρότερο είναι το ότι αυτό που έγινε, έγινε σε απόστασηπολύ μικρότερη των 100 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας…. Αναρωτιόμαστε λοιπόν όλοι μας τι άλλο θα πρέπει να γίνει ακόμη για να λυθεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα. 
Να σημειώσουμε κλείνοντας πως πριν από λίγες ημέρες το Α.Τ. Βόνιτσας επισκέφτηκε και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας για να δει από κοντά το πρόβλημα. Φαίνεται όμως και μετά και από τα τελευταία γεγονότα πως η επίσκεψη μάλλον …εθιμοτυπικό χαρακτήρα είχε καθώς δεν έγινε τίποτα!!!

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Από http://www.amvrakikosnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου