30 Ιουλίου 2013

Στο στόχαστρο Ναύπακτος – Βόνιτσα για την παραβατικότητα στην εργασία

Στους σχετικούς πίνακες με τις περιοχές εστιασμένων ελέγχων του διμήνου Αυγούστου – Σεπτεμβρίου για την Ήπειρο – Στερεά Ελλάδα περιλαμβάνεται η Ναύπακτος και η Βόνιτσα, ενώ στα νησιά του Ιονίου, περιλαμβάνεται και η Λευκάδα. 

Το συντονισμό και την εντατικοποίηση των δράσεων για την καταπολέμηση τηςπαραβατικότητας στην αγορά εργασίας, με την οριστικοποίηση των εστιασμένων ελέγχων σε τουριστικές περιοχές της χώρας αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας υπό τον υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό κ. Βασίλη Κεγκέρογλου. 
Στη σύσκεψη όπου συμμετείχαν ο διευθυντής της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταξίαρχος κ. Βασίλειος Κοντογιάννης, η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Αννα Στρατινάκη το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, και η ΕΥΠΕΑ (Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης του ΙΚΑ), παρουσιάστηκε το σχέδιο με τις περιοχές της χώρας όπου θα γίνουν οι στοχευμένοι έλεγχοι από 563 ελεγκτές το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου. 
Στους σχετικούς πίνακες με τις περιοχές εστιασμένων ελέγχων του διμήνου Αυγούστου – Σεπτέμβριου για την Ήπειρο – Στερεά Ελλάδα περιλαμβάνεται η Ναύπακτος και η Βόνιτσα, ενώ στα νησιά του Ιονίου, περιλαμβάνεται και η Λευκάδα. 

Από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου