16 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση-απάντηση της ΝΕΣΤΟΣ Α.Τ.Α.Π. στον Κώστα Τριαντακωνσταντή

Η ΝΕΣΤΟΣ Α.Τ.Α.Π. ενημερώνει συνοπτικά ότι:
Η Εταιρεία διοικείται από το Συμβούλιο των Εταίρων της (κ.κ. Γιάννης Πραμαγκιούλης, Τάσος Ιωαννίδης και Μαρία Τακαρίδη) και εκπροσωπείται νόμιμα από τον διαχειριστή της Γιάννη Πραμαγκιούλη. Δυστυχώς δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία και δε διαθέτει προεδρικό θώκο.
Δυο περιπτώσεις συνεργασίας με τον Δήμο Άκτιου – Βόνιτσας. Η Εταιρείασχεδίασε, οργάνωσε και υλοποίησε μεγάλο μέρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού του 2012. Κάτω από τον τίτλο του σεμιναρίου«Τέχνη και Κοινωνία» περιλαμβάνονται έξοδα υλοποίησης, όπως υλικά, μετακίνηση, διαμονή και αμοιβή της υπεύθυνης καθηγήτριας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετακίνηση, φιλοξενία και συμβολική αμοιβή του της θεατρικής ομάδας της Πάτρας για την παράσταση στο Κάστρο της Βόνιτσας, κ.ά.
Η σύνταξη και υποβολή φακέλου «Προβολής των πλεονεκτημάτων της περιοχής του Δήμου Άκτιου – Βόνιτσας» την άνοιξη του 2013 απέφερε στοΔήμο ολοκληρωμένο χρηματοδοτούμενο σχέδιο προβολής, συνολικού προϋπολογισμού 47.500 ευρώ. Το πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Δήμο.
Φαίνεται ότι η συνολική αμοιβή της ΝΕΣΤΟΣ και του διαχειριστή της για όλες τις υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων) για υπηρεσίες των ετών 2012 – 2014 ανέρχεται σε περίπου 8.500 ευρώ το χρόνο (με 32 χρόνια εμπειρίας και μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομία και περιφερειακή ανάπτυξη).

Αυτά τα ολίγα για ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου