22 Ιουνίου 2015

Κατούνα: Βρώμα και δυσωδία από σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης

«Δεν αντέχουμε άλλο να ζούμε στο σπίτι μας. Στη γειτονιά μας η κατάσταση είναι αφόρητη από την βρώμα και την δυσωδία, από χαλασμένο σωλήνας αποχέτευσης».
Ο κάτοικος Κατούνας Θανάσης Μπακούλας, που μένει στην αρχή του χωριού, όπως μπαίνουμε από Λουτράκι διαμαρτύρεται απελπισμένος διότι δεν μπορεί να σταθεί στο σπίτι του λόγω της βρόμας, που βγαίνει από την αποχέτευση.
Πολύ καιρό τώρα πνίγεται στη βρόμα, ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας τον οποίο έχει επισκεφτεί επανειλημμένα τον εμπαίζει και με δυσκολία μπορείς να περπατήσεις στη γειτονιά αφού απλώνεται μια κόλαση δυσοσμίας.
Η εικόνα σίγουρα είναι δυνατή, ωστόσο όποιος δεν βρεθεί εκεί δε μπορεί να φανταστεί τον οσμή ανοιχτού βόθρου την οποία αναπνέει μια γειτονιά ολόκληρη κυριολεκτικά 5-6 μέτρα από τα σπίτια τους.
Εμείς πραγματικά αναρωτιόμαστε: Αν είναι δυνατόν να έχει καταγγέλλει την βλάβη εδώ και καιρό ο δημότης και ο Δήμος να αδιαφορεί... Τι περιμένει και δεν την φτιάχνει!! Η αποχέτευση βγάζει αρρώστια μόλυνση και πάνω από όλα αποπνικτική μυρωδιά. 
Γνωρίζουν οι αρμόδιοι ότι από τον χαλασμένο αγωγό αποχέτευσης ότι εγκυμονούν κινδύνους μόλυνσης τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες με τα κουνούπια!!! Υγειονομικές υπηρεσίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας υπάρχουν; 
Επιτέλους κάντε κάτι άμεσα για την γειτονιά της Κατούνας που ζει καθημερινά έναν εφιάλτη για τον οποίο κανείς δεν νοιάζεται…


ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου