17 Ιουνίου 2015

Ναι από ΦΟ.Δ.Σ.Α Παλαίρου για μεταφορά 5.000 τον. σκουπιδιών του Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου


Κατά πλειοψηφία (υπέρ ψήφισαν ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Γιώργος Κατσαμπίρης και ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Στούπας και κατά ο δημοτικός σύμβουλος απο την αντιπολίτευση Θανάσης Κασόλας –απουσίαζαν από το Δήμο Ξηρομέρου οι Γαλούνης και Λαινάς) αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο Αναγκαστικού συνδέσμου διαχείρισης στερεών αποβλήτων 3ης διαχειριστικής Ενότητας, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την αποδοχή απορριμμάτων 5.000 τόνων τόσο από το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, όσο και από το Δήμο Πύργου.



Η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΔΣΑ Παλαίρου πραγματοποιήθηκε στην Βόνιτσα, χθες Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης του ΦΟΣΔΑ με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για την αποδοχή διάθεσης απορριμμάτων από το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και Σύναψη προγραμματικήςσύμβασης του ΦΟΣΔΑ με το Δήμο Πύργου για την αποδοχή διάθεσης απορριμμάτων από το δήμο Πύργου.
Επί του παρόντος λοιπόν ο ΧΥΤΑ Παλαίρου στο προσεχές άμεσο διάστημα -από τη στιγμή που θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση με τον δήμο Πύργου Πύργου και δήμο Αρχαίας Ολυμπίας - θα δεχθεί 5.000 τόνους από τις πολλές χιλιάδες των τόνων σκουπιδιών που έχουν κατακλείσει τους δυο δήμους.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

2 σχόλια:

  1. Μπράβο.... Συγχαρητήρια στούς τοπικούς άρχοντες που όπως φαίνετε ενεργούν πάντα για το καλό των πολιτών και του τόπου μας ( Άλλωστε αυτά λέγαν και στα συμβούλια... Με κριτήρια το κάλο και τα συμφέροντα των πολιτών θα πράξουν ανάλογα).Και αφού λοιπόν σε όλους τούς άλλους Χ.Υ.Τ.Α. δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα γιατί να υπάρξει εδώ;;;;;;
    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=300284&catID=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια και σαυτους που ψηφισαν ομως. ΧΥΤΑ, ενα εργο που καθε πολιτισμενη χωρα εχει αφανιστει και που στην Ελλαδα ολες οι εγκαταστασεις εχουν δημιουργησει προβληματα μολυνσης.. Εμεις το λεμε αναπτυξη..Αλλα αναπτυξη
    Και πολιτισμο λεμε και τις μπουρτζοβλαχιες πανηγυρια καθως και αποκριατικα event κακογουστιας που κοστιζουν που ουδε μια σχεση εχουν με πολιτισμο. Ολα ειναι σχετικα, ο καθενας βλεπει αναλογα με την ικανοτητα του να δει ....Επομενως,καταδικασμενο χωριο η Ζαβερδα με δημοτικη αρχη κοινωνικα αμορφωτη. (Και μιλαω και για προηγουμενους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή