8 Αυγούστου 2015

Για δεύτερη φορά καίγεται η Πάλαιρος

Ξημερώματα Σαββάτου 8-8-2015 ξέσπασε φωτιά στην Πάλαιρο και στην περιοχή Κληματάκι. Συγκεκριμένα στην περιοχή προς Βόνιτσα και δεξιά άνωθεν της επαρχιακής οδού Βόνιτσας Παλαίρου, πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Νικόλαου Τσακάλη. 
Υπήρξαν πολλές εστίες και στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχείρησαν Canadair και όπως φαίνεται με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.
Στην περιοχή υπάρχουν και πυροσβεστικές δυνάμεις υπό τω έργω...
Για νεότερα θα σας πληροφορήσουμε...













5 σχόλια:

  1. Για όνομα του θού, ακουγεται σαν ανέκδοτο πια. Πρεπει να σας πηδήξουν πρώτα για να κάνετε κάτι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμελείς οικοπεδούχοι, τσοπάνηδες που δεν τους καίγεται καρφί για το αν στα οικόπεδα τους και τις εκτάσεις τους πρέπει να κόβουν τα χόρτα...Όπως και να έχει έπρεπε ο Δήμος να τους υποχρέωνε να καθαρίσουν τα χωράφια τους ή να τα καθάριζε ο ίδιος και να τους καλούσε να πληρώσουν το κόστος. Δεν είναι σωστό ο γαιοκτήμονας να έχει μόνο απαιτήσεις, έχει και υποχρεώσεις κύριοι..και φυσικά η πυροσβεστική έχει μεγάλη ευθύνη καθώς από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου δεν μπήκε καν στον κόπο να ελέγξει οικόπεδα και εκτάσεις που έκανα μπαμ με ξερά χόρτα των 3 μέτρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ αυτο εχεις να πεις μοναχα??? τα χωραφια με τα ξεραμενα χορτα σε πειραξαν?? σοβαρα??? ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΙΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ??? να μην κραζεις του βοσκους και τους αγροτες...να "κραζεις" την αστυνομια που δεν εχει συλλαβει ακομα τον φταιχτη για οτι συμβαινει και ασε τους αγροκτημονες και τους γηδοβοσκους στον πονο τους!!

      Διαγραφή
  3. Θα καουμε ζωντανοι μωρε παιδια.....καντε κατι..ελεος δηλαδη!!!!!ευχομαι να μην υπαρξει τριτη φορα γιατι θα ειναι και φαρμακερη !!!!!!!!!!!"οχι πως εμεινε να καει και τιποτα αλλο δηλαδη,..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή και αίσχος στον υπεύθυνο εμπρηστή....Κρέμασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή