6 Αυγούστου 2015

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 11-13 Αυγούστου στο Δρυμό.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις 11 με 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν στο Δρυμό Ακτίου-Βόνιτσας. Οι εκδηλώσεις είναι υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρυμιωτών Αθήνας και την Τοπική Κοινότητα Δρυμού
Αναλυτικά το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Τρίτη 11 Αυγούστου . Πλατεία Δρυμού 20.30 . Παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών του Νικόλαου Κίτσου.

Τετάρτη 12 Αυγούστου. Πλατεία Δρυμού 20.30. Η Αμφικτυονία Ακαρνάνων θα παρουσιάσει την ΄΄ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ΄΄. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο Δρυμιωτών.

Πέμπτη 13 Αυγούστου. Πλατεία Δρυμού 22.00. Λαική –Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Βαγγέλη Λιάγκα. Χορευτικά του Δρυμού θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Θα γίνει βράβευση μαθητών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ κατά την περσινή περίοδο καθώς και μαθητών που αρίστευσαν στην φετινή σχολική χρονιά. Θα προσφερθούν μπύρες, αναψυκτικά, νερά καθώς και πίτες που θα φτιάξουν γυναίκες του Δρυμού και θα φέρουν στην εκδήλωση.

Ο σύλλογος Δρυμιωτών παρακαλεί τους μαθητές  Γυμνασίου-Λυκείου και ΕΠΑΛ από το Δρυμό ή έχουν καταγωγή από το Δρυμό και έχουν συγκεντρώσει βαθμολογία 18 και άνω να ενημερώσουν το σύλλογο έως την Τρίτη 11 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου