3 Αυγούστου 2012

Νέο Δ.Σ. στην ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Βόνιτσας

Στην τρίτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιουλίου η οποία είχε αρκετά μεγάλη συμμετοχή προέκυψε νέο Δ.Σ. ανανεωμένο κατά τα 2/3. 

Το νέο Δ.Σ. θα παλέψει κυριολεκτικά στις οικονομικά δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα μας , για να συνεχίσει η ωραία αυτή προσπάθεια που γίνεται , για το άθλημά μας και τα παιδιά της τοπικής μας κοινωνίας. 
Το νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα τη Δευτέρα 16 Ιουλίου «έχει ήδη βάλει μπροστά τις μηχανές« για την εξοικονόμηση πόρων τη δημιουργία αξιόμαχου ανδρικού τμήματος και για την κατάρτιση σχεδίου για τη δημιουργία ακόμη καλύτερων ακαδημιών, με τη στελέχωση ικανών προπονητών σε αυτή , για μεγαλύτερη προσέλευση μικρών παιδιών. Στο κομμάτι των ακαδημιών θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα έτσι ώστε τα 80 παιδιά ,αγόρια και κορίτσια (αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος για τα δεδομένα μιας μικρής πόλης) να γίνουν πολύ περισσότερα. 
Ηνέα διοίκηση από την πλευρά της, μας υπόσχεται να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις για τα παραπάνω , αλλά θέλουν και τη στήριξη όλων όσων αγαπούν τον αθλητισμό, το μπάσκετ και την ομάδα μας για να τα καταφέρουμε. 
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!! 
Το νέο εννεαμελές (όπως προβλέπεται στο καταστατικό, χωρίς όμως να αποκλειστεί οποιοσδήποτε στην πορεία θέλει να συμμετάσχει σε αυτό για να προσφέρει στην ομάδα) Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να διοικείται με την παρακάτω δομή καθώς αυτό που μας απασχολεί δεν είναι τα αξιώματα αλλά η συλλογική προσπάθεια και η συλλογική ευθύνη.:
α) τριμελής Διοικούσα Επιτροπή
1) ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
2) ΜΠΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ του ΗΛΙΑ
(εκτελεί και χρέη Γενικού Γραμματέα)
3) ΑΡΙΔΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(εκτελεί και χρέη ταμία)
β) μέλη
4) ΦΕΓΓΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
(γενικός αρχηγός)
5) ΠΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
(έφορος αρχαρίων αγοριών , προμίνι και μίνι )
6) ΜΑΤΖΑΝΑ ΚΩΝ/ΝΑ συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
(έφορος κορασίδων και αρχαρίων κοριτσιών)
7) ΚΥΡΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
(έφορος κορασίδων και αρχαρίων κοριτσιών)
8) ΜΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ
(έφορος εφήβων και παίδων)
9) ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
(έφορος εφήβων και παίδων)

Από amvrakikosnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου