26 Ιουνίου 2015

Πάρε κόσμε Ιθαγένεια! Το μαγαζί βαράει διάλυση! Νομοσχέδιο καταστροφής της Ελλάδας.

 ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ 
Ψήφισε «ΝΑΙ» ο ..."πατριώτης" Ζουράρις. Την κρισιμότερη, ίσως, στιγμή της διαπραγμάτευσης που ισχυρίζεται ότι διεξάγει ο ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό που συνιστά «θηλιά στο λαιμό» του ελληνικού λαού, ο Τσίπρας και το επιτελείο του βρήκαν την κατάλληλη στιγμή, αφού ο κόσμος και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτό το ζήτημα, να ευχαριστήσουν τα αφεντικά τους στο εξωτερικό και να δώσουν δείγματα της υποταγής τους φέρνοντας στην βουλή προς ψήφιση σήμερα το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών. 

Το εθνοπροδοτικό και καταστροφικό νομοσχέδιο πέρασε επί της αρχής με...
172 ψήφους υπέρ, 91 κατά και 4 παρών. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑ.ΣΟ.Κ και το μόρφωμα που ονομάζεται ΠΟΤΑΜΙ που ήταν από την αρχή θετικοί, ψήφισαν ΝΑΙ ενώ στο ΚΚΕ εμφανίστηκαν αρνητικοί και ζήτησαν η ιθαγένεια να δίνεται με την ενηλικίωση και σε όποιους την ζητούν, δηλώνοντας ΠΑΡΟΝ. Αυτό φυσικά το λέει για λόγους πολιτικού συμφέροντος, γιατί αυτοί που θα νομιμοποιηθούν θα στραφούν εκλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγοι στην ΝΔ και κάποιοι σε κάποια αποκόμματα τύπου ΠΟΤΑΜΙ ή παλαιότερα ΔΗΜ.ΑΡ. Σε μία περιοχή όπως για παράδειγμα, ο Άγιος Παντελεήμονας κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή που έχει το 10% θα κρατήσει τους ψηφοφόρους της αλλά θα πέσει το ποσοστό της λόγω αύξησης του εκλογικού σώματος, το ίδιο θα συμβεί και με το ΚΚΕ, φυσικά και δεν μπορεί να καταψηφίσει γιατί το θέμα για τους κομμουνιστές είναι ιδεολογικό και πολιτικό αλλά κάνει ότι μπορεί να το καθυστερήσει.

Το πρόβλημα για την κυβέρνηση,
αν μπορεί να λεχθεί έτσι, είναι οι ΑΝ.ΕΛ που εκτός του … πατριώτη Ζουράρι που ψήφισε ΝΑΙ καταψήφισαν το νομοσχέδιο. Ήδη ο Γρηγοράκος του ΠΑ.ΣΟ.Κ δήλωσε ότι υπάρχει θέμα «δεδηλωμένης» κάτι που συμμερίζεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ΝΔ που και αυτή καταψήφισε το λαθρονομοσχέδιο. Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ ίσως πυροδοτήσει συζητήσεις επί συζητήσεων έγκριτων και μη Συνταγματολόγων οι οποίοι θα προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο, του αν η κυβέρνηση έχει ή όχι αυτοδυναμία και ο κόσμος δεν θα πληροφορηθεί την πραγματική έκταση και ουσία του προβλήματος που λέγεται λαθρομετανάστευση. Μάλιστα η Χριστοδουλοπούλου έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον αφελληνισμό της χώρας υποστηρίζοντας ότι πρέπει να δοθεί ιθαγένεια και στα παιδιά λαθραίων πρώτης γενιάς από 6 χρονών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Τα δεινά που θα φέρει η νομιμοποίηση.
Εκτός από την εθνική, φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση του έθνους μας με την νομιμοποίηση των πάσης φύσεως λαθραίων θα έρθει και ο οικονομικός μαρασμός των Ελλήνων εργαζομένων και των οικογενειών τους. Οι στρατιές των εξαθλιωμένων ανέργων από όλες τις υποανάπτυκτες οικονομικά χώρες της Αφρικής και της Ασίας θα συμπιέσουν τα ημερομίσθια, τα μεροκάματα που λένε και οι αριστεροί και οι μόνοι που θα ωφεληθούν θα είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες και οι πολυεθνικές εταιρείες, που μόνον στα λόγια μάχονται οι κάθε είδους «προοδευτικοί». Ο σκοπός αυτού του εγχειρήματος λοιπόν είναι διττός από την μία η καταστροφή του έθνους μας, η οποία επιχειρείται εδώ και αιώνες και από την άλλη περισσότερα κέρδη για το μεγάλο κεφάλαιο και μάλιστα το ξένο. Οι βουλευτές ας αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί «παίζεται» το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενιών Ελλήνων.

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ  
 http://isxys.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου