11 Οκτωβρίου 2013

Θρήνος στην κηδεία του Άγγελου Μηλιώνη

Στην τελευταία του κατοικία στη γενέτειρά του τον Δρυμό Ακτίου-Βόνιτσας οδηγήθηκε χθες ο Άγγελος Μηλιώνης. Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα του πρόσωπα του είπαν το στερνό αντίο. 

Ο Άγγελος άφησε την τελευταία του πνοή στα 65 του, ξαφνικά στο νοσοκομείο ευαγγελισμός και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα στον χώρο του πολιτισμού, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσου τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του. Το χαμογελαστό παιδί του πολιτισμού, όπως τον αποκαλούσαν όσοι τον έχουν γνωρίσει έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη. 
Στην κηδεία του βρέθηκε πλήθος κόσμου από τον Δρυμό, την Βόνιτσα, την Αθήνα, άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον ήξεραν από κοντά αφού ήταν πολύ αγαπητός στην περιοχή. 
Λίγο μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας, επικήδειους διάβασαν ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμιωτών Αθήνας Γιώργος Κουτρούμπας και ο πρόεδρος τηςΞηρομερίτικης εταιρείας Λόγου και τέχνης Μπάμπης Τσελεπής. 
Πολλοί φίλοι του Άγγελου ήταν παρόντες στον ύστατο χαιρετισμό. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, οι Αντιδήμαρχοι Θύμιος Φερεντίνος, Κώστας Στούπας και Κομποτιάτης Παναγιώτης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Αποστολάκης Γεώργιος, ο Π. Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος Βασιλης Μουρκούσης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού Γιάννης Λιότσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Στούπας Θεόδωρος, Σαλοδημήτρης Παναγιώτης, ο λαογράφος από την Κωνωπίνα Νίκος Ράππος, από την Αμφικτιονία Ακαρνάνων οι: Ντίνος Στέλιος και Νώντας Νικάκης, από την Ξηρομερίτικη εταιρεία Λόγου και τέχνης οι: Μπάμπης Τσελεπής, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Χρήστος Γαζέτας και Θανάσης Αναγνωστέλος, κ.α. 
Aντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας του Άγγελου, είναι να δοθεί χρηματικό ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Χαμόγελο του Παιδιού.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου