29 Οκτωβρίου 2013

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ: Ο ΘΥΜΙΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ο Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Φερεντίνος θα είναι τελικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας από την Δημοτική ομάδα του κυρίου Σολδάτου. Ο νυν Δήμαρχος όπως σας είχαμε αναφέρει και παλιότερα σε άρθρο της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου την θέση του Δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου, για καθαρά προσωπικούς λόγους. 

 Στο σημερινό προσυμβούλιο της δημοτικής του ομάδας, ο κύριος Σολδάτος ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του, όπως είχε ήδη προαναγγείλει ότι θα έκανε μέσα στον Οκτώβριο. Μάλιστα ο ίδιος πρότεινε ως υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Φερεντίνο, πρόταση η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους (απουσίαζαν οι κ.κ.Τζαβαλάς και Κουνέλης).

Το γεγονός ότι ο κ. Φερεντίνος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος το είχα αναφέρει πριν από δύο μήνες και πιο συγκεκριμένα από τον Αύγουστο στην στήλη του ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ. Και για να φρεσκάρω την μνήμη σας, σας παραθέτω αυτούσια αυτά που είχα αναφέρει πριν 2 μήνες!!!

«Από την τωρινή δημοτική αρχή είναι δύο οι «υποψήφιοι» για να πάρουν το χρίσμα και να κατέβουν. Από την μία ο νυν δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κύριος Νικόλαος Σολδατος ο οποίος πάντως όπως έχει δηλώσει σε στενό του κύκλο θα ανακοινώσει τον Οκτώβριο την τελική του απόφαση.

Από την άλλη ο αντιδήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κύριος Ευθύμιος Φερεντίνος. Ο κύριος Φερεντίνος σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε έχει ξεκινήσει τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του και θεωρεί δεδομένη την κάθοδό τους στις εκλογές του Μαϊου ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Δική μου πάντως άποψη, και εδώ θα διαφωνήσω με τον φίλο μου τον ΝΕΡΩΝΑ, είναι πως ο κύριος Φερεντίνος θα είναι αυτός που θα είναι υποψήφιος. Τώρα το εάν η ιστορία θα δικαιώσει εμένα ή τον φίλο μου τον ΝΕΡΩΝΑ θα το δείξει το μέλλον».

Για ακόμη μία φορά λοιπόν η εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» και εγώ προσωπικά δικαιώνομαι για αυτά που γράφω. Να σας θυμίσω πως και στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές πρώτη η εφημερίδα μας είχε αναφέρει πως υποψήφιοι Δήμαρχοι θα ήταν οι κ.κ. Αποστολάκης Γεώργιος και Σολδάτος Νικόλαος, από τα …τότε δύο μεγάλα κόμματα. Και τότε στο πρωτοσέλιδο είχα χρησιμοποιήσει τον τίτλο…. «Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ».

Επίσης, από την εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» πρώτοι μάθατε πως ο κύριος Γεώργιος Αποστολάκης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαϊου. Τόσο από τον «ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ» στο τεύχος Μαρτίου όσο και από την αποκλειστική συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο πρώην δήμαρχος Ανακτορίου στο τεύχος Αυγούστου της εφημερίδας μας.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΠΟ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου