21 Οκτωβρίου 2013

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Γράφει ο Νίκος Γιαννιάς 
Δεύτερη αγωνιστική του Δ’ομίλου και η παιδική ομάδα της Παλαίρου φιλοξενεί την αντίστοιχη του Αετού Ξηρομέρου .

 

 
Το πρώτο ημίχρονο ξεκινά και η ομάδα της Παλαίρου μπαίνει δυνατά και παθιασμένα στον αγώνα (διότι θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του παιδικού πρωταθλήματος) πρώτη φάση για τον αγώνα και η Πάλαιρος βγαίνοντας στην επίθεση μετά από μια πανέμορφη πεντάλεπτη εναλλαγή της μπάλας ο Δημήτρης Κατσαμπίρης με ένα δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή κάνει το 1-0 για την ομάδα της Α.Ο Παλαίρου .
Ύστερα από 10 λεπτά η ομάδα του Αετού ισοφαρίζει σε 1-1 από κόντρα επίθεση. Η Α.Ο Παλαίρου «ξύπνησε» και συνήλθε γρήγορα από την ισοφάριση και ξαναμπήκε μπροστά στο σκορ ύστερα από ένα πλασαριστό σουτ του Νίκου Γιαννιά το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 


 
Το δεύτερο μέρος ξεκινά και τα γκολ αρχίζουν να πέφτουν βροχή , γίνετε το 3-1 από το Αλέξανδρο Ματσίγκο για την Α.Ο Παλαίρου από φάουλ, η ομάδα του Αετού κάνει το 3-2.
Σε διάρκει μόλις 15 λεπτών η Α.Ο Παλαίρου φτάνει τα τερματά της σε 7-2 ,το 4-2 για την Πάλαιρο το έκανε ο Βασίλης Μαγκανάκης βγαίνοντας τετ α τετ , το 5-2 το κάνει ο Αλέξανδρος Ματσίγκος για δεύτερη φορά με σουτ από το κέντρο , ύστερα ο Νίκος Γιαννιάς με μια καλή κούρσα συγκλίνοντας από τα πλάγια και με ένα σουτ πλασέ έκανε το 6-2 , επίσης ο Νίκος Γιαννιάς έκανε to 7-2 για την Πάλαιρο βγαίνοντας τετ α τετ . Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου