15 Ιουλίου 2013

Κατούνα: Δεν πάει άλλο με τις λακκούβες!

Ανήσυχοι πλέον οι κάτοικοι της Κατούνας με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους μέσα στο χωριό λόγω του έργου ύδρευσης. Μετά την αλλαγή της σωλήνωσης (αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης) ο εργολάβος και οι υπεύθυνοι του έργου καθυστερούν και αφήνουν τους δρόμους ρημαγμένους και σε άθλια κατάσταση. 

Τεράστια χαντάκια σαν βομβαρδισμένο τοπίο, υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα στη Κατούνα που καταστρέφουν τα αυτοκίνητα και βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των Κατοίκων. 
Οι κάτοικοι δυσφορούν και πονοκεφαλιάζουν πραγματοποιώντας σλάλομ, για να αποφύγουν τις λακκούβες. Αυτοκίνητα έχουν πάθει ζημιές, λάστιχα έχουν σπάσει, ζάντες έχουν στραβώσει, καθημερινά δημιουργείταικυκλοφοριακό κομφούζιο και οι πεζοί σταυροκοπούνται για να μην κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα....
Σκόνη παντού πολλοί κάτοικοι με ένα λάστιχο στο χέρι να ρίχνουν νερό. Πολλοί έχουν πέσει και έχουν χτυπήσει κυρίως μικρά παιδιά και γέροι. 
Σε μερικά σημεία που έπεσε τσιμέντο άρχισε να χαλάει κιόλας. Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως μερικοί κάτοικοι φοβούνται μήπως σταματήσει το έργο. Η εικόνα της Κατούνας δυστυχώς τους καλοκαιρινούς είναι πολύ άσχημη.
Οι Κατουνιώτες άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές και απαιτούν από τον εργολάβο να αναλάβει τις ευθύνες του άμεσα... 
Ελπίζουμε να συντομεύσει το έργο και να τελειώσει αυτή η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.......
Από katounanews.blogspot.gr














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου