1 Μαρτίου 2012

Ένας χρόνος "PalairosNews"!

Αγαπητοί φίλοι, τα "ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ" σήμερα συμπλήρωσαν ένα χρόνο ζωής στην ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Οι 150.000 επισκέψεις, 500 περίπου την ημέρα, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η θετική στατιστική για το ιστολόγιο ή η ψυχρότητα των αριθμών για πολλούς, δεν έχει κανένα νόημα μπροστά στην αγάπη των αναγνωστών. 
Ο σκοπός της δημιουργίας του PalairosNews ήταν και είναι, η προβολή του τόπου μας, η ανάδειξη των προβλημάτων του, η ενημέρωση για τα κοινά, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα, καθώς και η παρουσίαση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος. Επίσης η δυνατότητα να ακουστεί η φωνή οποιουδήποτε επιθυμεί να παρουσιάσει τις σκέψεις του ή να καταγγείλει κάτι επώνυμα. Η γενικότερη φιλοσοφία του ιστολογίου είναι να καταπιάνεται με θέματα που αφορούν την περιοχής μας.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοηθούν με τον τρόπο τους αυτή την προσπάθεια, όπως επίσης και στους τοπικούς ιστότοπους της περιοχής για την άντληση θεμάτων και ειδησιογραφίας.
Το ενδιαφέρον όμως πλήθους αναγνωστών όπως και τα θετικά τους σχόλια είναι η δύναμη για να διατηρηθεί και να συνεχίσει το ταξίδι του στον κυβερνοχώρο το PalairosNews.

Με τιμή
Δάγλας Ν. Δημήτριος

3 σχόλια:

  1. Να είστε πάντα γερός και δυνατός να συνεχίζετε έτσι.
    Να αναδεικνύετε τον πανέμορφο τόπο σας με την αγάπη και το μεράκι που το κάνετε μέχρι τώρα.
    Τις πιό θερμές ευχές μου για πολλές χιλιάδες αναρτήσεις ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά και συγχαρητήρια για έργο σας!
    Ουσιαστική η ανάδειξη τοπικών θεμάτων και εντυπωσιακή η παρουσία σας στη μπλογκόσφαιρα.
    Καλή δύναμη για τη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως οι χαρταετοί ανεβαίνουν ψηλά έτσι και το blog PALAIROS NEWS να πετάει πάντα στα ύψη. Να συνεχίσει δυναμικά να ενημερώνει, να παρεμβαίνει και να δίνει καθημερινά το στίγμα της επικαιρότητας για το Ξηρόμερο και όχι μόνο, με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό που το διακρίνει.
    Να τα εκατοστήσετε!
    Η συντακτική ομάδα
    ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή