4 Μαρτίου 2012

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ - Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ 3-1 (ΑΝΔΡΩΝ 4-3-2012)

Σκορ 3-1 και άνετη επικράτηση σήμερα για την ανδρών της Παλαίρου που φιλοξένησε την ομάδα του Α.Ο. Σκουτεράς. Η ομάδα μας μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι και νωρίς νωρίς μόλις στο 8ο λεπτό της συνάντησης κατάφερε να προηγηθεί με κοντινό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παπαζώη Αντώνη.





Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε στα επόμενα λεπτά να ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ. Η ομάδα της Παλαίρου ελέγχοντας το παιχνίδι και με καλούς συνδυασμούς των παικτών της κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 28ο λεπτό με κοντινό σουτ πάλι του Παπαζώη Αντώνη. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.





Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου κατάφερε στο 58ο λεπτό να αυξήσει το δείκτη του σκορ σε 3-0 μετά από πάσα του Κολοβού Αλέξανδρου και πλασέ σε κενή εστία του Κουρκούτα Παναγιώτη (πάρε βάλε). Η ομάδα του Α.Ο. Σκουτεράς κατάφερε στο 65ο λεπτό να μειώσει με στημένη μπάλα (φάουλ από δεξιά) σε 3-1. Μετά παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι με πιο πολλές ευκαιρίες από την Πάλαιρο.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη συμπαθέστατη ομάδα της Σκουτεράς.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Βελαώρα Κ., Αυλωνίτη Ε. και Γαλανόπουλου Γ.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου