15 Ιουλίου 2013

Την Χασισοφυτεία με 196 δενδρύλλια στη Βόνιτσα καλλιεργούσε 34χρονος από τα Παλιάμπελα

Συνελήφθη ο 34χρονος από τα Παλιάμπελα, ο οποίος καλλιεργούσε τηνΧασισοφυτεία στην Βόνιτσα και ήταν δραπέτης των Φυλακών Μαλανδρίνου, καθώς από το έτος 2008 δεν είχε επιστρέψει, ύστερα από άδεια που του είχε χορηγηθεί, στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατούνταν. 
Αναλυτικά το επίσημο δελτίο της αστυνομίας:
Συνελήφθη χθες (13.07.2013) το πρωί, σε ορεινή περιοχή της ΒόνιτσαςΑιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, ένας 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος καλλιεργούσε φυτεία με εκατόν ενενήντα έξι (196) δενδρύλλια κάνναβης, ενώ σε βάρος του όπως διαπιστώθηκε,εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Λευκάδας, ο 34χρονος εντοπίστηκε χθες το πρωί, σε ορεινή περιοχή της Βόνιτσας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν σε φυτεία κάνναβης. 
Όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσε με συστηματικό τρόπο την συγκεκριμένη φυτεία, η οποία αποτελούνταν από (196) δενδρύλλια, ύψους από 5 εκατοστά έως 3 μέτρα περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, καθώς από το έτος 2008 δεν είχε επιστρέψει, ύστερα από άδεια που του είχε χορηγηθεί, στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατούνταν. 
Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου