24 Ιανουαρίου 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Με την ευκαιρία της εορτής των προστατών της Παιδείας μας, Αγίων Τριών Ιεραρχών το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης διοργανώνει σε Λευκάδα και Ιθάκη τις εξής δύο εκδηλώσεις:

1.      Ομιλία Καθηγητή κ. Ιωάννη Πανούση στη Λευκάδα, με θέμα: «Ενδοσχολική βία: Μύθοι και πραγματικότητα» («Καταφυγή» - Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014)
«Ενδοσχολική βία: Μύθοι και πραγματικότητα» είναι το θέμα της Σύναξης των εκπαιδευτικών της περιοχής μας που διοργανώνουν από κοινό το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας και η Διεύθυνση Δεςυτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.
Η Σύναξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014, στις 6.30 το απόγευμα στον Τόπο Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης «Καταφυγή», στην πόλη της Λευκάδας (παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο ή πρώην ΝΕΛΕ - οδ. Μεγανησίου 5 - πλησίον Κεντρικής Πλατείας, έναντι Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου).
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο κ. Γιάννης Πανούσης, Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και θα ακολουθήσει ελεύθερος διάλογος πάνω σε αυτό το φλέγον για τις σχολικές μας κοινότητες ζήτημα.

2.      Ομιλία π. Σπυρίδωνος Βασιλάκου στην Ιθάκη, με θέμα: «Προσεγγίζοντας τις ξεχασμένες πτυχές της Παιδείας μας» (Δημοτικό Σχολείο Βαθέος Ιθάκης - Δευτέρα, 3  Φεβρουαρίου 2014)
Εορταστική σύναξη για τους εκπαιδευτικούς της νήσου Ιθάκης διοργανώνει το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου στο Βαθύ της Ιθάκης.
Θα μιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Βασιλάκος, Εφημέριος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών, με θέμα: «Προσεγγίζοντας τις ξεχασμένες πτυχές της Παιδείας μας», ενώ θα ακολουθήσει εποικοδομητικός διάλογος για το ρόλο του σύγχρονου εκπαιδευτικού.

Φέτος δεν θα αποσταλούν προσωπικές προσκλήσεις, όμως η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους Εκπαιδευτικούς και σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τις δύο παραπάνω εκδηλώσεις!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου