12 Ιανουαρίου 2014

Α.Ο. Μοναστηρακίου και Α.Ο. Παλαίρου (ανδρών) μοιράστηκαν τα γκολ και τις εντυπώσεις

Ένα πάρα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου του Μοναστηρακίου σήμερα το πρωί. Αντιμέτωπες οι δύο φιλικές ομάδες του Α.Ο Μονασηρακίου και του Α.Ο. Παλαίρου για την πρώτη αγωνιστική (14η) του Β' γύρου του Γ' ομίλου της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας.
Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, αλλά το παιχίδι έληξε ισόπαλο 3-3. Η ομάδα της Παλαίρου μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 6ο λεπτό να προηγηθεί στο σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής από τον Καλέμι Δημήτρη. Το Μοναστηράκι όμως μετά από δύο λεπτά έκανε την ισιφάριση μετά από χτύπημα φάουλ από δεξιά και κεφαλιά από κοντά. Στο 17ο λεπτό η Πάλαιρος πήρε ξανά το προβάδισμα έπειτα από ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Μοναστηρακίου την οποία αξιοποίησε με ωραίο τελείωμα ο Ζέλος Χρήστος. Το παιχίδι πήγε στο ημίχρνονο με σκορ 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Μοναστηράκι έδειξε σημάδια βελτίωσης και 56ο λεπτό κατάφερε την ισοφάριση με σουτ από αρισερά και στο δεξί παραθυράκι του Κουνάβη. Στο 65ο λεπτό από λάθος της άμυνας του Μοναστηρακίου ο Καλέμι και πάλι έκανε το 2-3 για την Πάλιρο και στο 78ο λεπτό από λάθος της άνυνας της Παλαίρου έγινε το 3-3 για το Μοναστηράκι.
Χορταστικό θέαμα και κόσμιο ποδόσφαιρο από τους παίκτες και των δύο ομάδων.
Καλή συνέχεια στον Α.Ο. Μοναστηρακίου και για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά της διοίκησης και των φιλάθλων του.
 

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου