31 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΤΡΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην Πάτρα, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, ώρα 18:30, στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου και Αράτου, η παρουσίαση του βιβλίου της φιλολόγου και συγγραφέως Εύας Αρβανίτη - Μιχαλοπούλου «ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ, 125 Προτάσεις Αντιμετώπισης της Οικονομικής Κρίσης».
 
Την εκδήλωση οργάνωσαν οι Εκδόσεις «ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ», ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, η Αδελφότητα ΑΧΕΠΑ Πάτρας και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αχαϊας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ».
Την εκδήλωση σχεδίασε και συντόνισε με απόλυτη επιτυχία, ο δημοσιογράφος & τηλεοπτικός παραγωγός κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, Δ/ντής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος AHEPA PATRASSAINT ANDREW”.
Την εκδήλωση προλόγισαν η πρόεδρος ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ κα Εφη Αναλυτή, ο πρόεδρος των AHEPA PATRAS “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” & πρόεδρος των Αιτ/νων Αχαϊας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», καθηγ. κ. Γιάννης Πορφύρης και η κα Σοφία Ορφανίδου, εκπρόσωπος των εκδόσεων «Επτάλοφος». Χαιρετισμό εκ μέρους του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» των Γυναικών Πάτρας με καρκίνο μαστού απηύθυνε η γραμματέας κα Πάκη Καραλή.
Κεντρική ομιλήτρια της βιβλιοπαρουσίασης ήταν η καταξιωμένη Αθηναία φιλόλογος κα Άννα Ζαμπάρα - Κατσαρού, με ρίζες από την Χόμωρη Ναυπακτίας, κόρη του μεγάλου ευεργέτη της Ναυπακτίας γεωπόνου, Ιωάννου Δ. Ζαμπάρα. Αποσπάσματα του βιβλίου απέδωσαν θαυμάσια, η κα Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Παν/μίου Πατρών και ο λογοτέχνης κ. Λάκης Βανταράκης.
Την εκδήλωση έκλεισε, συγκινημένη για την αποδοχή που επεφύλαξε ο κόσμος στο βιβλίο της, καταχειροκροτούμενη, η συγγραφεύς κα Εύα Αρβανίτη – Μιχαλοπούλου. 
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου δόθηκαν υπέρ του Συλλόγου Γυναικών Αχαΐας με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».





ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου