27 Αυγούστου 2013

H ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ

Πάλαιρος, Δελτίο Τύπου 26-8-2013 
Ξεκίνησε το 2ο διεθνές σκακιστικό τουρνουά «Πάλαιρος 2013» 

Με την υποστήριξη του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, του Αθλητικού-Σκακιστικού Ομίλου Παλαίρου του Paleros Yacht Club και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, ξεκίνησε to 2o διεθνές σκακιστικό τουρνουά «Πάλαιρος 2013» στο King Odysseu’s Village Hotel πρώην Paleros Resort Hotel, στις ακτές του Ιονίου. Αγωνίζονται 87 σκακιστές και σκακίστριες από 6 χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Κατάρ, Πακιστάν, Σκόπια, Ελλάδα) ενώ πολλοί θεατές παρακολουθούν τους αγώνες συνδυάζοντας διακοπές και σκάκι. Ξεχωρίζει η πολυπληθής αποστολή του Κατάρ που έχει 19 παίκτες και 9 συνοδούς και επίσης οι διακεκριμένοι γκρανμέτρ Χισάμ Χαμντούτσι (πρωταθλητής Γαλλίας) και Γιάννης Παπαϊωάννου (πρωταθλητής Ελλάδος) οι οποίοι παρακολουθούν τους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. 
Οι αγώνες διεξάγονται από τις 24 έως τις 31 Αυγούστου καθημερινά με ώρα έναρξης στης 17:30 στη συνεδριακή αίθουσα του King Odysseu’s Village Hotel. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό αρκεί να τηρεί τους κανόνες που διέπουν την αίθουσα. Τα τελικά αποτελέσματα του τουρνουά θα συμπεριληφθούν στην επόμενη λίστα της Διεθνούς Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE) για την παγκόσμια κατάταξη του Οκτωβρίου 2013. 
Η αγωνιστική εξέλιξη του τουρνουά παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων http://www.paleroschess.com με αποτελέσματα, βαθμολογίες και επιλεγμένες παρτίδες. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς προσβλέπουν σε μία πετυχημένη ολοκλήρωση της οργανωτικής προσπάθειας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες! 




















Γραφείο Τύπου "Paleros 2013"
Τηλ: 6938326161, Fax: 2641500112
Email: paleroschess@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου