9 Αυγούστου 2013

Επίσκεψη του Μανώλη Αγγελάκα στους Δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου- Βόνιτσας

    Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων, Μανώλης Αγγελάκας,επισκέφθηκε το Δήμο Ξηρομέρου, συνοδευόμενος από τον δ/ντή του γραφείου του, κ. Δ. Μήλιο και τον δ/ντή Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, κ. Ν. Μπακουλόπουλο. 

Σε κοινή σύσκεψη με το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Σαμαρά, συζητήθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιοχή και ιδιαίτερα το θέμα τηςέλλειψης προσωπικού για τη στελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου. 
Στη συνέχεια ο κ. Αγγελάκας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, κ.Σολδάτο και συζήτησε τα τρέχοντα προβλήματα του δήμου. Ο κ. Σολδάτος έθεσε, επίσης, στον ΓΓ το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις ελλείψεις, που υπάρχουν σε προσωπικό, στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας.
Ο κ. Αγγελάκας δήλωσε ότι θα κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για να βοηθήσει στην επίλυση των παραπάνω προβλημάτων. Κατόπιν ο κ. Αγγελάκαςσυμμετείχε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. 


ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου