3 Νοεμβρίου 2014

Μπαράζ καταλήψεων σε Γυμνάσια – Λύκεια της Αιτωλοακαρνανίας

Από κατάληψη έχει επισήμως δηλωθεί στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας από το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις Φυτειών, το ΓΕΛ Βόνιτσας, το ΕΠΑΛ Καινουρίου, το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις Παλαίρου, το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Παραβόλας, το ΕΠΑΛ Μακρυνείας, το ΓΕΛ Αιτωλικού (μαθήματα δεν γίνονται και στο Γυμνάσιο Αιτωλικού γιατί συστεγάζεται με το Λύκειο και εμποδίζεται η λειτουργία του πρώτου), το ΓΕΛ Νεοχωρίου, το ΓΕΛ Ματαράγκας και το ΓΕΛ Μύτικα.
-Υπό κατάληψη τελούν 30 Γυμνάσια – Λύκεια της Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ των οποίων το σύνολο σχεδόν του Αγρινίου.
-Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές κυρίως εκφράζουν την διαφωνία τους στις αλλαγές για το νέο Λύκειο και τις Πανελλαδικές εξετάσεις .
Τα περισσότερα από 30 σχολεία στα οποία εκφράζονται σήμερα οι διαμαρτυρίες τελούν υπό κατάληψη, ενώ σε κάποια, έχει δηλωθεί αποχή από μερίδα των μαθητών.
Πρόκειται για τα: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου.
Από τα Γυμνάσια του Αγρινίου, στο 1ο έχει δηλωθεί αποχή από μερίδα μαθητών, ενώ τα 2ο, 6ο, 7ο και 3ο τελούν υπό κατάληψη.
Από κατάληψη έχει επισήμως δηλωθεί στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας από το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις Φυτειών, το ΓΕΛ Βόνιτσας, το ΕΠΑΛ Καινουρίου, το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις Παλαίρου, το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Παραβόλας, το ΕΠΑΛ Μακρυνείας, το ΓΕΛ Αιτωλικού (μαθήματα δεν γίνονβται και στο Γυμνάσιο Αιτωλικού γιατί συστεγάζεται με το Λύκειο και εμποδίζεται η λειτουργία του πρώτου), το ΓΕΛ Νεοχωρίου, το ΓΕΛ Ματαράγκας και το ΓΕΛ Μύτικα.
Μερική αποχή έχει δηλωθεί από το Γυμνάσιο Καλυβίων, το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου, το 1ο και 2ο ΓΕΛ Μεσολογγίου και το ΓΕΛ Ευηνοχωρίου.

Από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου