4 Νοεμβρίου 2014

Μοναστηράκι Βόνιτσας: Συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και κροτίδες

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης κατοχής κροτίδων.
Αναφέρει η Αστυνομία:
Συνελήφθησαν χθες στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, δύο Έλληνες ηλικίας 37 και 39 ετών, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης κατοχής κροτίδων.
Αναλυτικότερα, σε διαδοχικές έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, στις κατοικίες των εμπλεκομένων και σε βοηθητικούς χώρους αυτών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ανευρέθησαν στην πρώτη περίπτωση στην κατοχή του 37χρονου ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (3.903) γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2 μέτρων περίπου, ένα πιστόλι κρότου λάμψεως με γεμιστήρα, πέντε αβολίδοτα φυσίγγια, δύο αεροβόλα πιστόλια, έξι αμπούλες τροφοδοσίας μεταλλικών σφαιριδίων καθώς και μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου.
Στη δεύτερη περίπτωση, στην κατοχή του 39χρονου ανευρέθησαν, δύο αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (1.235) γραμμαρίων και (74) κροτίδες.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Από agrinionews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου