14 Μαΐου 2011

"Αλώνισαν" σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

Πέντε οι τσιγγάνοι , εκ των οποίων οι τέσσερεις ανήλικοι, που συνελήφθησαν  την Τρίτη για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων σε Αγρίνιο και Βόνιτσα. Ο ένας εκ των δραστών διέφυγε της σύλληψης.
Συγκεκριμένα,  συνελήφθησαν  το απόγευμα της Τρίτης στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου,  δύο ημεδαποί ΄΄ ρομά΄΄ ηλικίας 17 και 14 ετών, οι οποίοι από κοινού ενεργούντες με έτερο 17χρονο, ο οποίος διέφυγε την σύλληψη και αναζητείται, διέπρατταν διαρρήξεις – κλοπές σε καταστήματα και οχήματα. 
Ειδικότερα το απόγευμα της 9-5-2011 στο Αγρίνιο ,  αφήρεσαν Ι.Χ.Φ. αυτ-το με το οποίο κινούμενοι στην συνέχεια διέπραξαν κλοπές – διαρρήξεις σε περιοχές της Βόνιτσας και του Αγρινίου. 
Εξιχνιάθηκαν:
•    Διάρρηξη – κλοπή σε όχημα σε κεντρική οδό του Αγρινίου.
•    Διάρρηξη – κλοπή στο εντευκτήριο του Δήμου Αγρινίου
•    Διάρρηξη – κλοπή σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στον Άγιο Κωνσταντίνο
•    Διάρρηξη – κλοπή σε κατάστημα γεωργικών μηχανημάτων στο Αγρίνιο
•    Διάρρηξη – κλοπή σε οινομαγειρείο στον Άγιο Κωνσταντίνο
•    Διάρρηξη – κλοπή σε ταβέρνα στα Παλιάμπελλα Βόνιτσας
•    Διάρρηξη – κλοπή σε ταβέρνα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας
•    Διάρρηξη – κλοπή σε καφετερία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας
Δράστες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -1000,00- ευρώ  ενώ αφαίρεσαν είδη ρουχισμού , ηλεκτρονικές συσκευές , κινητά τηλέφωνα , ποτά και τσιγάρα συνολικής αξίας -10.000,00- ευρώ περίπου.
Όχημα ανευρέθηκε  και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη αυτού. Μέρος των κλοπιμαίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.
Από την Υποδ/νση Ασφαλείας Αγρινίου η οποία ενεργεί την προανάκριση σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.
Συλληφθέντες δράστες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως.
Επίσης το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθησαν, έξω από το του Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου δύο ημεδαποί ΄΄ρομά ΄΄ ηλικίας 18 και 17 ετών, οι οποίοι από κοινού ενεργούντες έθραυσαν το ΄΄φινιστρίνι΄΄ Ι.Χ.Ε. αυτ-του και αφαίρεσαν είδη ρουχισμού , ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας -600,00 – ευρώ και διάφορα έγγραφα , ενώ προκάλεσαν στο όχημα ζημία  ύψους -150,00- ευρώ.
Κλοπιμαία δεν ανευρέθησαν . Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως.

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου