6 Μαΐου 2011

Ενίσχυση στο Άκτιο με δόκιμους


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δόκιμοι αστυνομικοί θα ενισχύσουν σταδιακά το αεροδρόμιο του Ακτίου, που αναμένει ρεκόρ τουριστών. Δόκιμοι αστυνομικοί, 34 τον αριθμό, πρόκειται να αναλάβουν θέσεις στην ασφάλεια του αεροδρομίου του Ακτίου αρχής γενομένης από τον Μάιο.
Πρόκειται για μια ενίσχυση που γίνεται κάθε καλοκαίρι και σταδιακά και αφορά αποκλειστικά και μόνο δόκιμους, που με βάση τις αποφάσεις του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, αναλαμβάνουν υπηρεσία τους καλοκαιρινούς μήνες, σε αερολιμένες και μόνον.
Η ενίσχυση αυτή αναμένεται να ανακουφίσει τις ανάγκες που υπάρχουν στον αερολιμένα, που με βάση τις ενδείξεις που υπάρχουν, προσμένει  ρεκόρ τουριστών που θα αφιχθούν αλλά και θα αναχωρήσουν από εκεί και που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 500 χιλιάδες!
Να σημειωθεί ότι πέρυσι, το αεροδρόμιο, είχε ενισχυθεί με 25 δοκίμους και το 2009 με 40, ενώ η σχετική διαταγή για τους δοκίμους που θα έρθουν φέτος , έχει ανακοινωθεί εδώ και τρείς μήνες περίπου, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.
Η τοποθέτηση θα είναι σταδιακή. Οκτώ δόκιμοι αναμένονται εντός του μηνός, οκτώ τον Ιούνιο, μέχρι να συμπληρωθούν οι 34, που θα υπηρετήσουν στο αεροδρόμιο, μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθούν και οι ανάγκες του ΑΤ Βόνιτσας, για την τουριστική περίοδο. Γι’αυτόν τον λόγο, τοποθετούνται από την Διεύθυνση και τρείς αστυνομικοί στον Αστυνομικό Σταθμό Παλαίρου μέχρι 31 Αυγούστου. Ο Σταθμός είχε κλείσει εξαιτίας αποστράτευσης των αστυνομικών που διέθετε.

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου