18 Μαρτίου 2012

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΑΣ 2-1. ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ. (18-3-2012)

Στο γήπεδο της Παλαίρου αναμετρήθηκαν σήμερα στις τέσσερις το απόγευμα ο Α.Ο. Παλαίρου με την ομάδα Χρυσός Αστέρας Παντάνασας για την 24η αγωνιστική του Β' ομίλου της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας. Τελικό σκορ 2-1 υπέρ της Παλαίρου.  




Ο αγώνας ήταν μεγάλης βαθμολογικής σημασίας διότι και οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Πάλαιρος σήμερα πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα και σε συνδυασμό με το νικηφόρο αποτέλεσμα της Σπολάιτας έναντι της Μπούκκας βρίσκεται δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Γεγονός όμως που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα διότι απομένουν άλλες έξι αγωνιστικές. 





Οι δύο ομάδες μπήκαν συντηρητικά στο παιχνίδι, με προσοχή στις άμυνες τους και αναγνωριστικές μπαλιές. Μέτριο το πρώτο εικοσάλεπτο με περισσότερες ευκαιρίες από την Πάλαιρο οι οποίες δεν καρποφόρησαν. Στο 28ο λεπτό όμως, λάθος της άμυνας της Παντάνασας εκμεταλλεύτηκε ο Παπαζώης Α. και έγραψε το ένα μηδέν μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια αλλά, στο 41ο λεπτό παίκτης της Παντάνασας εισχωρεί από δεξιά στην περιοχή της Παλαίρου και σε δυνατό τζαρτζάρισμα από τον Ζουμή Α. της Παλαίρου βρέθηκε στο έδαφος. Ο διαιτητής της συνάντησης είδε στη φάση αυτή πέναλτι το οποίο μετατράπηκε σε γκολ, 1-1. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 
Στο ημίχρονο υπήρξαν κάποιες αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επικράτησε ηρεμία. 




Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έκανε αξιόλογες ευκαιρίες σε όλη τη διάρκειά του. Δύο αλλαγές του Άρη Φερεντίνου (Πανταζής Α. και Κουρκούτας Π.) ενίσχυσαν την ομάδα της Παλαίρου και σε μία αντεπίθεση και σύγχυση της άμυνας της Παντάνασας ο Κουρκούτας Π. με κοντινή κεφαλιά στο 63ο λεπτό έγραψε το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η Πάλαιρος θα μπορούσε να αυξήσει το δείκτη του σκορ σε 3-1 ή και σε 4-1, αλλά τα λάθη στην επίθεση ήταν τραγικά. 




Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 85ο λεπτό του αγώνα σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων σημειώθηκε ανατροπή από τον τερματοφύλακα της Παλαίρου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για δεύτερη φορά ενώ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον τερματοφύλακα Κουνάβη Ε. της Παλαίρου. Οι παίκτες της Παντάνασας ζήτησαν κόκκινη κάρτα. Απογοήτευση στις εξέδρες του γηπέδου από τους φιλάθλους που έβλεπαν την ευκαιρία των τριών βαθμών σε νίκη της Παλαίρου να εξανεμίζεται. Ο παίκτης της Παντάνασας όμως έκανε το χατήρι των φιλάθλων και έστειλε τη μπάλα άουτ μέσα σε μια γλυκιά ανακούφιση... 
Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες και των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια, ευχήθηκαν καλή συνέχεια οι μεν στους δε και όλα κύλισαν ομαλά. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για να διασκεδάζουμε!!! 




Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ανεπανάληπτο κόσμο μας. Τι να πούμε για αυτόν τον κόσμο. Πλέον οι αγώνες της ομάδας μας είναι μια γιορτινή εκδήλωση. Η ομάδα μας είναι αδύνατον να γνωρίσει απώλεια βαθμών με τέτοιο κοινό, με τέτοιο λαό. Μια κατάμεστη εξέδρα από γυναίκες (άραγε πόσα γήπεδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχουν τόσες γυναίκες θεατές), παιδιά, άνδρες όλων των ηλικιών. Όλη η Πάλαιρος στο γήπεδο. Αναρωτιόμαστε εάν αυτό που συμβαίνει στην Πάλαιρο το βλέπει η διοργανώτρια αρχή?? Το γήπεδο της Παλαίρου σήμερα θύμισε παλιές ένδοξες εποχές, τότε που οι φίλαθλοι κρέμονταν σαν τσαμπιά γύρω – γύρω από την περίφραξή του. Ένα πελώριο ΜΠΡΑΒΟ και ένα πελώριο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την πλευρά της διοίκησης για την στήριξη και την βοήθεια αυτού του καταπληκτικού κοινού. Πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχαριστούμε και μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε για την ομάδα όλων μας, για τον Α.Ο.ΠΑΛΑΙΡΟΥ.

Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων Θεοδωρέλου Θ., Κατσαούνη Β. και Κατσιγιάννη Ε.
Γιατρός αγώνα: Μπόνια Βασιλική.
Παρατηρητής: Λάιος Κωνσταντίνος.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου