31 Μαρτίου 2012

Ισόπαλο φινάλε για την παίδων του Α.Ο. Παλαίρου στον Δ' όμιλο

Τελευταία αγωνιστική σήμερα για το πρωτάθλημα παίδων του Δ’ ομίλου της ΕΠΣ Νομού Αιτωλ/νίας και η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη του ΑΓΣ Αστακού. Από ένα τέρμα για την κάθε ομάδα και φιλικότατο φινάλε μεταξύ παικτών και διοικήσεων. Ο Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δ’ ΟΜΙΛΟΥ. 






Ισορροπημένο παιχνίδι όπως και το σκορ, με μια υπεροχή για τον ΑΓΣ Αστακού στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα. Η ομάδα της Παλαίρου δεν παρέταξε στο γήπεδο την κανονική της 11άδα μιας και η ανδρών αύριο (που χρησιμοποιεί 5 παίκτες από την παιδική) δίνει σημαντικό αγώνα. 
Τα γκολ μπήκαν και τα δύο στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του ΑΓΣ Αστακού προηγήθηκε στο σκορ επιβεβαιώνοντας την αρχική της υπεροχή. Η ομάδα της Παλαίρου όμως ισοφάρισε γύρο στο ημίωρο του αγώνα με καταπληκτική ενέργεια και σουτ στο παραθυράκι του τερματοφύλακα του Αστακού, του Λίτου Αλέξανδρου (Τζιμπρίλ). 



Προπονητής ΑΓΣ Αστακού κ. Μπότσιος Μάκης


Η ομάδα του ΑΓΣ αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής παίκτη της για εξύβριση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (σε αυτό το σημείο υπήρξε μια ένταση από διαμαρτυρίες, αλλά τίποτα το αξιοσημείωτο). 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και πήρε τις πρωτοβουλίες και τον έλεγχο του αγώνα πραγματοποιώντας αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Η είσοδος του Ζέλου Χρήστο στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα έδωσε περισσότερο αέρα στην Πάλαιρο με την ταχύτητά του, αλλά δεν μετουσιώθηκε σε τέρμα. 





Επίσης να σημειώσουμε ότι προς το τέλος του αγώνα τραματίστηκαν δύο παίκτες του ΑΓΣ Αστακού και προσκομίστηκαν στο κέντρο υγείας.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των: κ. Θεοφίλη Αριστοτέλη, κ. Κολοσιώνη Παναγιώτη και κ. Καλαμάρη Κων/νου. 
Ευχόμαστε στη διοίκηση και στους παίκτες του ΑΓΣ καλή δύναμη για τη συνέχιση της προσπάθειά τους και περαστικά στους τραματίες.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου