25 Μαρτίου 2012

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ 3-0, ΑΝΔΡΩΝ (25-3-2012)

25η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της β' ερασιτεχνικής κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο και η ομάδα μας φιλοξένησε για τον β΄όμιλο την ομάδα του Άρη Λεπενούς. 

Αγώνας μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για την Πάλαιρο που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ αντίθετα αδιάφορο παιχνίδι για την ομάδα του Άρη η οποία είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας χωρίς να διεκδικεί άνοδο αλλά και ούτε να έχει πρόβλημα υποβιβασμού.
Απ' ότι φάνηκε όμως στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Άρη, καθόλου αδιάφορη δεν ήταν και πάλεψε τον αγώνα μέχρι και τέλος και της αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.



Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 0-0, με πιο πολλές ευκαιρίες για την γηπεδούχο ομάδα. Η ομάδα της Λεπενούς αγωνίστηκε αρκετά σθεναρά και κατάφερε να αποκόψει τις επιθετικές ενέργειες της Παλαίρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα της Παλαίρου μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και μόλις στο τρίτο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παικτών της και κοντινό πλασέ από τον Κολοβό Αλέξανδρο. Ο προπονητής της Παλαίρου κ. Φερεντίνος Άρης ενίσχυσε την ομάδα με δύο έμπειρους παίκτες, τον Πανταζή Απόστολο και τον Κουρκούτα Παναγιώτη και η πίεση αυξήθηκε. 



Η επίθεση της Παλαίρου απέφερε αποτέλεσμα στο 18ο λεπτό όταν σε σέντρα του Παπαζώη Αντώνη από αριστερά ο Κουρκούτας Π. με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-0. Το παιχνίδι από σημείο αυτό κύλισε πιο ισορροπημένα με μια ελαφριά υπεροχή από την γηπεδούχο ομάδα. 
Στο 42ο λεπτό όμως σε λάθος της άμυνας του Άρη ο  Τσακάλης Σπύρος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0. Στο τελευταίο γκολ ο τερματοφύλακας της Λεπενούς έπιασε την μπάλα, αλλά αυτή είχε περάσει τη γραμμή. Οι παίκτες της Λεπενούς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την κατακύρωση του γκολ, αλλά πιστεύουμε ότι ο διαιτητής και ο επόπτης πήραν τη σωστή απόφαση.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Λεπενούς διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία. Κατά την άποψή μας το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή. Ωστόσο λάθη πάντα γίνονται και δεν νομίζουμε ότι επηρέασαν  το αποτέλεσμα του αγώνα.




Διαιτητές αγώνα: κ. Καλύβας Κων/νος, κ. Δημαράς Σωτήριος, κ. Ευθυμίου Γ.Σ.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λεπενούς για τη δυναμικότητα και την αγωνιστικότητά της.
Επίσης να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά τους φιλάθλους της ομάδας μας που συμπαραστάθηκαν με την παρουσία τους στους παίκτες μας. Αποτελούν τον ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ και σημαντικό παίκτη του Α.Ο. Παλαίρου.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου