22 Μαρτίου 2012

«Επελαύνει» η Χρυσή Αυγή στο Ξηρόμερο – Περιοδεία στην Κατούνα

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν είναι κάτι καινούργιο… Έχει διαφανεί από τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές όπου στην Αιτωλοακαρνανία είχε αγγίξει το 3%. 


Μάλιστα χαρακτηριστικό ήταν ότι στα Βλυζιανά του Δήμου Ξηρομέρου το συγκεκριμένο κόμμα ήταν πρώτη δύναμη με δεύτερο το ΠΑΣΟΚ στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο. 
Γεινκά η περιοχή του Ξηρομέρου είναι -κατά τα φαινόμενα- μια περιοχή όπου η Χρυσή Αυγή έχει μεγάλη απήχηση. Την περασμένη Κυριακή κλιμάκιο του πυρήνα Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στην Κατούνα Ξηρομέρου όπου και πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στους δρόμους, τα καταστήματα και την πλατεία της πόλης. 
Μοιράστηκαν εφημερίδες καθώς κι έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος στους κατοίκους, ενώ σε καφενείο του χωριού ομιλίες απηύθυναν οι Κώστας Ντάϊκος και Λεωνίδας Σταθόπουλος μέλη της Κεντρικής επιτροπής της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στην ιστοσελίδα της αναπτύχθηκαν «οι θέσεις του κινήματός μας με ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά γεγονότα και στην κρίση που δημιουργούν τα παρασκηνιακά κέντρα αποφάσεων εγχώρια και μη καθώς το θέμα των λαθρομεταναστών, της εγκληματικότητας και τον παρασκηνιακό πόλεμο παραπληροφόρισης που δεχόμαστε από τα καθεστωτικά ελληνόφωνα τουρκοκάναλα της Αθήνας.

Από AgrinioCulture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου