12 Ιανουαρίου 2013

Πικρή ήττα για την ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου μέσα στο Μύτικα με 3-2

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
Η ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου φιλοξενήθηκε σήμερα 3:00' μ.μ. από την αντίστοιχη του Αλυζιακού Μύτικα στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας για τον 3ο όμιλο.
Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 3-2, αλλά πιστεύουμε ότι άξιζε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα...


Στο πρώτο ημίχρονο και από τα πρώτα κιόλας λεπτά η ομάδα της Παλαίρου έπιασε στον ύπνο τους γηπεδούχους και στο 10ο λεπτό έπειτα από σέντρα ο Κολοβός Αλέξανδρος πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά στην απέναντι γωνία έγραψε το 0-1. 
Οι γηπεδούχοι πριν καλά-καλά συνέλθουν από το απρόσμενο γκολ, μέσα σε δύο λεπτά βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 όταν με ωραία ενέργεια ο Ζουμής Άκης αφού πέρασε δύο αντιπάλους έκανε δυνατό σουτ που ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να συγκρατήσει και με κοντινό σουτ στην επιστροφή ο μικρός Τζιμπρίλ (Λίτος Αλέξανδρος) έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Αλυζιακού.
Ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πίστευαν ότι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα...


Ο Αλυζιακός όμως ανέβασε στροφές και πραγματοποίησε δύο αλλαγές για να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα του. Έτσι στο 21ο λεπτό έπειτα από έξοχο συνδυασμό των παικτών του από αριστερά, βγήκε σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής της Παλαίρου και με δυνατό πλασέ μείωσε σε 1-2. Το παιχνίδι άναψε για τα καλά, δυνατές μονομαχίες και ωραίοι συνδυασμοί από τους παίκτες και των δύο ομάδων. Χαίρεσαι να βλέπεις τέτοιο ποδόσφαιρο...
Στο 26ο λεπτό της συνάντησης ήρθε η λάθος απόφαση, από τον επόπτη γραμμών, που κατά την προσωπική μας πάντα άποψη, έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα. Παίκτης του Αλυζιακού βγήκε από δεξιά στην αντεπίθεση από καθαρή θέση οφσάιντ (τουλάχιστον 1,5 μέτρο - ήμασταν στην ίδια ευθεία) και στη συνέχεια της φάσης έπειτα από σέντρα που έκανε βρήκε συμπαίκτη του αμαρκάριστο, τον οποίο ανέτρεψε έξω από την περιοχή ο τερματοφύλακας της Παλαίρου Κουτσογιώργος Δημήτρης ο οποίος και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα γιατί ο παίκτης του Αλυζιακού ήταν σε εμφανή θέση να σκοράρει. Σωστή η αποβολή, αλλά είναι ως μη γενόμενη διότι η φάση έπρεπε να είχε σταματήσει στο οφσάιντ!!! 
Ο προπονητής της Παλαίρου (Μπαλατσούρας Χρήστος) πραγματοποιεί αμέσως αλλαγή και στη θέση του Αντώνη Παπαζώη εισέρχεται για τερματοφύλακας ο Κατσαμπίρης Βασίλης (Ντεμπούτο στην ανδρών - ετών 15).
Η Πάλαιρος συνεχίζοντας με παίκτη λιγότερο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αποκόψει την επίθεση του αντιπάλου ο οποίος με αριθμητική υπεροχή και ανεβασμένη ψυχολογία πλέον α πίεζε ασφυκτικά. Ωστόσο το σκορ ημιχρόνου παρέμεινε 1-2.



Στην επανάληψη ίδιο μοτίβο με τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αλυζιακός συνεχή πίεση και η Πάλαιρος σθεναρή αντίσταση... Οι παίκτες της Παλαίρου έδειχναν να τα καταφέρνουν, αλλά όλα ήταν πλέον θέμα χρόνου. Ο Αλυζιακός με υπομονή, κατάφερε στο 66ο λεπτό να πετύχει την ισοφάριση με κοντινό πλασέ και αργότερα στο 81ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ την ανατροπή...
Συγχαρητήρια στα μικρά παιδιά της Παλαίρου για την υπερπροσπάθειά τους. Ήταν πραγματικά σαν να νίκησαν...
Συγχαρητήρια και στους παίκτες του Μύτικα για τη νίκη τους.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Αλυζιακού για τη φιλοξενία και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Λιβιτσάνη Θοδωρή. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία στους στόχους του Αλυζιακού.




Συνθέσεις
Αλυζιακός: Σακουφάκης Β. (88ο Παλμπάς Β.), Σκαρογιάννης Δ., Παπανικόλας Ι., Κατσαούνης Κ. (19 Γεωργαλής Β.), Κατσαμπίρης Κ., Παβέλης Ε., Κατσαούνης Σ. (29ο Αποστολάκης Σ.), Τριποτσέρης Γ., Αποστολάκης Α., Γεωργαλής Β.
Πάλαιρος: 
Κουτσογιώργος Δ., Κολοβός Γ., Στριφτάρης Ε., Τσακάλης Σ., Μετσόλη Δ., Ζουμής γ., Παπαζώης Α. (27ο Κατσαμπίρης Β.), Γαρίδας Ι., Λίτος Α. (60ο Ζέλος Χ.), Κολοβός Α., Λίτος Χ. (78ο Κολοβός Δ.)

Διαιτητές: Παναγιωτόπουλος Β., Παναγιωτόπυλος Δ., Χατζηγεωργίου Γ.
Νοσηλεύτρια αγώνα: Ιωάννου Δήμητρα

κ. Ιωάννου Δήμητρα


Πρόεδρος Αλυζιακού:  κ. Λιβιτσάνης Θόδωρος








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου