25 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Μπαλατσούρας Αποστόλης
Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗ Α΄ΕΘΝΙΚΗ 
Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 20-01-2013 στην Ηγουμενίτσα οι δύο τελευταίοι γύροι του Πρωταθλήματος Β.Δ.Ελλάδας. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα της Κέρκυρας όπου στον τελικό επιβλήθηκε της ομάδας των Ιωαννίνων με σκόρ 6-4 και που θα εκπροσωπήσει την Β.Δ. Ελλάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής στο Σκάκι. 




Η Πάλαιρος στους δύο τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος πραγματοποίησε δύο ήττες από τις ομάδες της Θεσπρωτίας και των Κέρκυρας. Την μοναδική νίκη της Παλαίρου πραγματοποίησε στην γυναικεία σκακίερα η Ντέντα Άννα. Αξίζει να αναφερθεί η εξαιρετική εμφάνιση της δωδεκάχρονης αθλήτριας της Παλαίρου Κολοβού Αναστασίας στον αγώνα που έδωσε εναντίον της σκακίστριας των Ιωαννίνων. 
Η ομάδα της Παλαίρου μπορεί να έχασε, πραγματοποίησε όμως πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε ισχυρούς, έμπειρους παίχτες, με πολυετή παρουσία στον χώρο. 
Τα συγχαρητήρια μας στον Σκακιστικό όμιλο Θεσπρωτίας για την διοργάνωση καθώς και σε όλους όσους αγωνίστηκαν στους αγώνες. Για περισσότερες πληροφορίες και φώτο σχετικά με τους αγώνες μπορείτε να βρείτε στο «kesaris.blogspot.com».






















Σκακιστικός Σύλλογος Παλαίρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου