12 Ιανουαρίου 2013

Νίκη γοήτρου για την προπαίδων του Α.Ο. Παλαίρου με τον Παναιτωλικό

Σήμερα Σάββατο και 11:00' η ώρα π.μ. η ομάδα προπαίδων του Α.Ο. Παλαίρου φιλοξένησε την αντίστοιχη του μεγαλύτερου σωματείου της Αιτωλοακαρνανίας, τον ιστορικό Παναιτωλικό, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προπαίδων Αιτωλ/νίας για τον Β' όμιλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των έντονων βροχοπτώσεων του τελευταίου 24ωρου μονομάχησαν τα πιτσιρίκια, αλλά πάραυτα πρόσφεραν ένα ωραίο θέαμα σε όσους κατέβηκαν στην εξέδρα του γηπέδου μας. Τελικό σκορ 1-0 υπέρ της Παλαίρου, με δικαιολογημένους πανηγυρισμούς από πλευράς γηπεδούχων.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Παναιτωλικού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε ασφυκτικά την άμυνα της Παλαίρου, αλλά αυτή αντιστάθηκε σθεναρά και με έναν Θωμά Σιδερά (τερματοφύλακας) στη μέρα του, κατέβασε τα ρολά στην κυριολεξία. 




Αρκετά σουτ από πλευράς Παναιτωλικού που δεν έβρισκαν στόχο και πολλές επιθετικές ενέργειες από τους παίκτες του που σκόνταψαν πάνω στα στόπερ της Παλαίρου, Ασημάκη Χρήστο και Τριαντακωνσταντή Λευτέρη. 
Η Πάλαιρος κατάφερε μετά τα 15 πρώτα λεπτά να ισορροπήσει το παιχνίδι και βρέθηκε 2-3 φορές με αντεπιθέσεις με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με σκορ 0-0.
Στην επανάληψη η Πάλαιρος μπήκε αρκετά δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας θάρρος απέναντι σε ένα πολύ δυνατό και ανώτερο αντίπαλο και κατάφερε να δυσκολέψει τους νεαρούς του Παναιτωλικού. 




Η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 10ο λεπτό της επανάληψης όταν ο Μαγκανάκης Βασίλης έπειτα από κάθετη μπαλιά βγήκε μόνος του λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και με μια καταπληκτική κούρσα μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Πάλαιρο. 
Η θεατές όπως και οι παίκτες πανηγύρισαν έντονα το γκολ, ενώ οι κόρνες ηχούσαν και στα ηχεία του γηπέδου σε Βραζιλιάνικο τέμπο  ακούγονταν ...γκοοοοοοολ γκολ γκολ γκοοοοοοολ...........




Οι παίκτες του Παναιτωλικού στη συνέχεια κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για την ισοφάριση και ίσως να δικαιούνταν ένα γκολ..., αλλά οι παίκτες της Παλαίρου είχαν αντίθετη άποψη και με υπερπροσπάθεια ανέκοψαν τους αντιπάλους. 
Πέντε λεπτά πριν τη λήξη όμως μια άτυχη στιγμή για την Πάλαιρο, χέρι σε σουτ αντιπάλου μέσα στην περιοχή, έφερε τον Παναιτωλικό στα 11 βήματα. Πέναλτυ και απογοήτευση για τους παίκτες της Παλαίρου που έβλεπαν την προσπάθειάς τους για νίκη να εξανεμίζεται. 
Απόλυτη σιωπή λοιπόν, για την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών... ο παίκτης του Παναιτωλικού πλασάρει και ο αίλουρος Σιδεράς εκτινάσσεται και μπλοκάρει... Λύτρωση...
Πέντε ακόμη δραματικά λεπτά και ο διαιτητής σφυρίζει για τελευταία φορά.

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Έντονοι πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους. Οι παίκτες των δύο ομάδων δίνουν τα χέρια...
Χειροκροτήματα από την εξέδρα...
Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. 
Ωραίο θέαμα, δυναμικότητα, ευγενή άμιλλα.




Συνθέσεις
Α.Ο. Παλαίρου: Σιδεράς Θ., Στριφτάρης Ζ., Κατσαμπίρης Α., Ασημάκης Χ., Τριαντακωνσταντής Ε., Χρήστου Α., Χασακής Π., Τσέλιος Κ., Μαγκανάκης Β., Ζέρβας Δ., Χρήστου Α.
Παναιτωλικός: Καποδίστριας Μ., Ζάφτης Ε., Ταράσης Δ., Κακαρούνας Δ., Μελιάδης Ε., Ράπτης Θ., Αλ Ομπισάτ Θ., Τσιάντης Α., Λαϊνάς Δ., Σκόνδρας Σ., Σιδέρης Κ.

Άψογη η διαιτησία των κυρίων: Χρέλια Θ, Τσιλίκα Ν. και Ελευθεράτου Δ.
Νοσηλεύτρια αγώνα: Ιωάννου Δήμητρα













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου