25 Ιανουαρίου 2013

36χρονος από την Βόνιτσα απήγαγε 25χρονο αλλοδαπό στην Πρέβεζα

Ζευγάρι από την Βόνιτσα με στολές αστυνομικών κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Πακιστανό στην Πρέβεζα. Η απαγωγή όμως είχε άσχημη κατάληξη για τους ίδιους. 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πρέβεζας, ο 36χρονος από την Βόνιτσα, ο οποίος μαζί με την 24χρονη φίλη του απήγαγαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έναν 25χρονο αλλοδαπό στην Πρέβεζα. 
Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές στο Σταυράκι στα Γιάννενα ενώ η24χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Ο 36χρονος και η 24χρονη το μεσημέρι της Παρασκευής (18/01/2013) πλησίασαν τον 25χρονο αλλοδαπό στην Πρέβεζα και του ζήτησαν να τους επιδείξει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα έγγραφα παραμονής του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς. 
Στη συνέχεια, τον χτύπησαν και τον επιβίβασαν σε φορτηγό, όπου τον ακινητοποίησαν και του ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο ενώ όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. 
Στην συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τον 25χρονο στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, όπου τον εγκατέλειψαν δεμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Το θύμα κατάφερε να διαφύγει και κατήγγειλε το συμβάν. 
Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά τη διαδρομή στην πόλη της Πρέβεζας, οι δύο δράστες προσέγγισαν και άλλο αλλοδαπό, έναν 31χρονο Πακιστανό προσποιούμενοι και πάλι τους αστυνομικούς, από τον οποίο αφαίρεσαν με τη βία ένα κινητό τηλέφωνο. 
Οι αστυνομικοί Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας εντόπισαν τους δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν στη περιοχή της Βόνιτσας ενώ στο όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Από www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου