31 Μαρτίου 2013

Επεισόδια και διακοπή του αγώνα Κανδήλα-Ακαρνανικός Φυτειών

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε το παιχνίδι της Κανδήλας με τον Ακαρνανικό Φυτειών, που έγινε στο γήπεδο της Κανδήλας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας (3ος Όμιλος), με αποτέλεσμα ο διαιτητής της συνάντησης να διακόψει το παιχνίδι στο 87'. 

Μια ματιά στη βαθμολογία αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο κρίσιμη ήταν η αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Οι Φυτείες με 21 βαθμούς βρίσκονταν στην προτελευταία θέση, ενώ ακριβώς από πάνω τους ήταν ο ΑΟ Κανδήλας με 23.Συνεπώς, ήταν σαφές πως και οι δύο μονομάχοι καίγονταν για τη νίκη αν και την Κανδήλα την βόλευε και η Ισοπαλία για να παραμείνει στη κατηγορία. 
Τα επεισόδια προκάλεσαν σύμφωνα με τον Διαιτητή, οι φίλαθλοι της Κανδήλας, ενώ ο αγώνας ήταν ισοπαλία 2-2. (Προηγήθηκε ο Ακαρνανικός με 0-2 και ισοφάρισε η Κανδήλα σε 2-2). 
Εξαιτίας των επεισοδίων ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα σε δύο περιπτώσεις, την πρώτη στο 60΄ και μετά από 10΄λεπτά συνέχισε και τηδεύτερη 3΄(λεπτά) πριν από τη λήξη του όταν το διέκοψε οριστικά λόγω εισβολής φιλάθλων στο γήπεδο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες δυο παίκτες του Ακαρνανικού φυτειών μετά την επίθεση από τους φιλάθλους μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας. 
Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ σε λίγες μέρες.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου