15 Μαρτίου 2013

Ένταση στα γραφεία της ΔΕΗ Αγρινίου – Έκοψε το ρεύμα οικογενειάρχη παραμονή του τριημέρου της αποκριάς

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στα γραφεία της ΔΕΗ Αγρινίου στην οποία προσήλθε ο γνωστός για τη διαμάχη του με τη ΔΕΗ πολίτης και μέλος της Κίνησης Πολιτών Αγρινίου αλλά και της Ομάδας Επανασύνδεσης, Ανδρέας Καραγιάννης, διεκδικώντας την επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι του. 

Όπως καταγγέλλει ο κ. Καραγιάννης, το πρωί το σπίτι του επισκέφθηκε ομάδα υπαλλήλων της ΔΕΗ συνοδευόμενη από αστυνομικούς της ομάδος ΔΙΑΣ, με την πρόφαση της αποφυγής επεισοδίων, και προχώρησαν στη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του κόβοντας το καλώδιο από την κολόνα! Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η κίνηση αυτή έγινε από τη ΔΕΗ παραμονή του τριημέρου της αποκριάς ενώ στο σπίτι ζουν και οι δύο μικρές κόρες του. 
Ο κ. Καραγιάννης υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή έγινε από τη ΔΕΗ μετά τη δημοσίευση άρθρου στην εφημερίδα «Το Χωνί» στο οποίο όπως λέει αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο στις διεκδικήσεις του και ότι το μόνο που μπορεί να κάνει η ΔΕΗ είναι να τον τρομοκρατεί. Μάλιστα καταγγέλλει τη ΔΕΗ ότι αποφάσισε να του κόψει το ρεύμα και να μην κινηθεί νομικά εναντίον του ενώ ο ίδιος ό,τι έχει διεκδικήσει το έκανε μέσω της δικαιοσύνης. 
Τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό του αλλά όλης της κοινωνίας η οποία έχει καταλήξει να είναι παράνομη λόγω φτωχιάς εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών και του μονοπωλίου της ΔΕΗ ενώ ανέφερε ότι στην πόλη του Αγρινίου η Ομάδα Επανασύνδεσης έχει καταφέρει να επανασυνδέσει το ρεύμα σε εκατοντάδες φτωχές οικογένειες. 
Στο πλευρό του κ. Καραγιάννη βρέθηκαν για συμπαράσταση μέλη της Κίνησης Πολιτών Αγρινίου καθώς και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπήρχε και διακριτική παρουσία της αστυνομίας για την αποφυγή επεισοδίων.

ΑΠΟ ΑΕΡΑΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου