13 Μαρτίου 2013

Οι γυναίκες της Βόνιτσας τίμησαν την ημέρα της Γυναίκας

Τη Γιορτή της Γυναίκας τίμησε ο Σύλλογος Γυναικών Βόνιτσας κατά τη διάρκεια μιας ζεστής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, στην Βόνιτσα. 

Η εκδήλωση έγινε σε αίθουσα του HOTEL SOZOS που γέμισε ασφυκτικά με γυναίκες, όπου η πρόεδρος του Συλλόγου Ρένα Μπίντζου, συνοδευόμενη από την Χρυσούλα Μάρη (Αντιπρόεδρο), Δημάκα Ιωάννα (Γεν. Γραμματέα) και τα μέλη του Δ.Σ. Λαγού Παρασκευή και Μασούρα Βούλα, αφού ευχαρίστησε τις παρευρισκόμενες, μίλησε για την Ημέρα της Γυναίκας. 
Στην συνέχεια ακολούθησε φαγητό και διάφορα εδέσματα, και αμέσως μετά το χορό άνοιξαν τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών, ενώ η διασκέδαση κράτησε έως αργά με πολύ χορό και κέφι από την ποιοτική ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου. 
Τραγούδι, γλέντι, κέφι, χορός, ξεφάντωμα τα είχε όλα η εκδήλωση αυτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος γυναικών Βόνιτσας για να γιορτάσουν την μέρα της Γυναίκας. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο π. Δήμαρχος Αποστολάκης Γεώργιος, επίσης η Δημοτική Σύμβουλος Κιέστου-Λιόντου Κατερίνα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σώζος Βασίλης, ο Τοπικός Σύμβουλος Βόνιτσας Μάρης Φώτης, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Πάντας, ο εκδότης της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» Σπύρος Φράγκος και ο επιχειρηματίας Κιρίκος (Καραούλης) Σπύρος. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας ευχαριστεί όλους και όλες που συνέβαλαν στην εκδήλωση και εύχεται τα καλύτερα για όλους. 

Από katounanews.blogspot.gr
ΦΩΤΟ: katounanews.blogspot.gr
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ www.amvrakikosnews.com































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου