28 Μαρτίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Στην Πάλαιρο, σήμερα 20/03/2013, εμείς οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου, και στο Δημοτικό Σχολείο, που σήμερα στεγάζει 170 μαθητές, διαμαρτυρόμαστε έντονα, για την παντελή αδιαφορία της πολιτείας και του αρμοδίου υπουργείου της και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες σε διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου για τη φετινή Σχολική χρονιά. 

Απαιτούμε την άμεση λειτουργία του Τμήματος Ένταξης του Σχολείου μας, που μετά από 10ετή συνεχόμενη λειτουργία του καιμε 13 μαθητές με διάγνωση του ΚΕΔΔΥ, φέτος παρέμεινε κλειστό λόγω έλλειψης δάσκαλου ειδικής αγωγής. 
Ζητάμε να λειτουργήσει το ολοήμερο σχολείο όπως προβλέπεται. Φέτος δεν προσλήφθηκε ούτε γυμναστής, ούτε ουδεμία ειδικότητα στο Ολοήμερο Σχολείο. Αλλά και στον πρωινό κύκλο η έλλειψη εκπαιδευτικών ειδικοτήτων φέτος είναι εμφανής.(Δάσκαλος καλλιτεχνικών-μουσικής-Γερμανικών.) 
Εμείς οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου εξουσιοδοτούμε το Σύλλογο γονέων όπως προωθήσει το παραπάνω ψήφισμα τόσο στους αρμόδιους φορείς αλλά και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου