2 Μαΐου 2013

ΕΣΠΑ έως 60% χρηματοδότηση

Ποσοστό Ενίσχυσης έως 60% 
Στα πλαίσια του προγράμματος ενισχύονται υφιστάμενες και νέες - υπό σύσταση. Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούντε στους τομείς της Μεταποίησης, του τουρισμού, των υπηρεσιών και του εμπορίου (εξαιρούνται αρκετοί τομείς από το λιανεμπόριο). 

ΎΨΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ 
Μεταποίηση: από 30.000€ έως 300.000€ 
Τουρισμός: από 20.000€ έως 300.000€ 
Υπηρεσίες – Επόριο: από 20.000€ έως 100.000€ 

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ: 
Για εταιρείες που έχουν λιγότερους από 50 εργαζόμενους και κύκλο εργασιών έως 10 εκατομμύρια ευρώ η χρηματοδότηση διαμορφώνεται ανάλογα την περιφέρεια, ακολούθως: 
• 60% ενίσχυση για εταιρείες που είναι εγκατεστημένες στις περιφέρειες Ανατολική Μακεδονία, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα 
• 50% ενίσχυση για εταιρείες που είναι εγκατεστημένες στις περιφέρειες Αττική, Αιγαίο, Στερεά Ελλάδα, Κρήτη, Πελοπόννησος, Ιόνια νησιά, Θεσσαλία, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία 
Εταιρείες που έχουν από 50-250 εργαζόμενους και κύκλο εργασιών έως 50 εκατομμύρια ευρώ η ενίσχυση μειώνεται κατά 10% σε όλες τις περιπτώσεις. 

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 
1. Κτηριακές εργασίες, παρεμβάσεις για τη βελτίωση, αναβάθμηση του περιβάλλοντα χώρου, κατασκευές, διαμορφώσεις για τη διευκόλινση των ΑμεΑ 
2. Μηχανήματα ‐ Εξοπλισμός παραγωγής – Λοιπός Εξοπλισμός 
3. Αγορά οχήματος για επαγγελματική χρήση 
4. Εξοπλισμός και Εγκαταστάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος (π.χ. για αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης ή Αντικατάσταση ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών με νέες ενεργειακής σήμανσης Α) 
5. Πιστοποιήσεις συστημάτων διασφάλισης ποιότητας μαζί με την αμοιβή του διαπιστευόμενου φορέα 
6. Αγορά Λογισμικού και υπηρεσιών λογισμικού και δικαιώματα τεχνογνωσίας 
7. Έξοδα για την προβολή και την πρoώθηση της επιχείρησης και των προιόντων αυτής 
8. Αμοιβές συμβούλων 
9. Πραγματοποίηση έρευνας αγοράς 
10. Λειτουργικές δαπάνες μόνο για νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις μικρές και πολύ μικρές 

Παρουσίαση EVERGREEN PLAN-T 
Διαθέτοντας έμπειρο επιστημονικό δυναμικό, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, στοχεύοντας στη δυναμική ανάπτυξη των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών. 
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της EVERGREEN PLAN-T είναι η μεθοδολογία εντοπισμού των πραγματικών αναγκών και η προσφορά λειτουργικών και αποτελεσματικών λύσεων, με κύριο άξονα την ευελιξία, την επικέντρωση και την ποιότητα. 
Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, τόσο κατά το στάδιο προετοιμασίας του φακέλου και υποβολής του στις αρμόδιες υπηρεσίες, όσο και κατά τη συνολική διάρκεια εκτέλεσης του έργου. 
Είμαστε στη διάθεση σας για να συνδιαμορφώσουμε στα μέτρα σας, την πρόταση για χρηματοδότηση που επιθυμείτε να καταθέσετε. 

Επικοινωνήστε μαζί μας
210-49.68.962 & info@eplant.gr
www.eplant.gr &
Ωθήστε την επιχείρησή σας στο επόμενο βήμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου