28 Μαΐου 2013

H νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού

 Βιβιάννα Βαρδή
Η χθεσινή ημέρα ήταν η πρώτη για τη νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ και τον πατέρα της Ντιμίτρι πάνω στο νησί. Οι δυό τους έφτασαν ως γνωστόν στο Σκορπιό με ελικόπτερο από το Άκτιο όπου 14.50 προσγειώθηκε το ιδιωτικό τους αεροπλάνο.  
Χαμογελαστή, σεμνή και φιλόξενη συνομίλησε με το δήμαρχο Λευκάδας, Κώστα Αραβανή και τον αντιδήμαρχο Ελλομμένου, Γιάννη Καρτάνο (φωτο) που τους περίμεναν στην βεράντα του κεντρικού κτιρίου του Σκορπιού καλεσμένοι της οικογένειας. 
Ο δήμαρχος Λευκάδας μίλησε γι αυτή τη πρώτη συνάντηση στο lefkadapress: 
"Τις τελευταίες ημέρες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους της οικογένειας οι οποίοι μας προσκάλεσαν να βρεθούμε στο Σκορπιό κατά την άφιξη του κ. Ριμπολόβλεφ και της κόρης του. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που οι νέοι ιδιοκτήτες στις πρώτες συνομιλίες που είχαμε μαζί τους δείχνουν ότι γνωρίζουν καλά την ιστορία αυτού του νησού και τη σημασία της για την περιοχή. Έδειξαν δε ότι η πρόθεσή τους είναι ο Σκορπιός να γίνει ησυχαστήριο γι αυτούς, την οικογένεια και τους φίλους τους. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι από τις συνομιλίες που είχαμε προτεραιότητά τους είναι η προστασία του περιβάλλοντος και της παράδοσης της ναυαρχίδας του τουρισμού στο Ιόνιο που είναι ο Σκορπιός. Ελπίζουμε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες θα δώσουν και πάλι ζωή στο νησί και η παρουσία τους σε αυτό θα βοηθήσει και την περιοχή μας"

ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου