20 Οκτωβρίου 2013

Όπου ακούς πολλά κεράσια…

Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι έλεγε ο θυμόσοφος λαός και από ότι φαίνεται είχε δίκιο. Ο λόγος για την εταιρία Παπαστρατος ΑΒΕΣ, η οποία να θυμίσουμε, πριν δυο σχεδόν μήνες είχε κάνει γνωστό ότι θα μετατρέψει τις αποθήκες και τις εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στη Μεγάλη Χώρα σε κέντρο διανομής καπνού ανατολικού τύπου στην Ευρώπη.

Με την ανακοίνωση αυτή, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκαν πολλές προσδοκίες τόσο όσον αφορά την αξιοποίηση των υπαρχουσών υποδομών αλλά και όσον αφορά τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αφού ως γνωστόν τα υψηλά ποσοστά ανεργίας μαστίζουν και το νομό Αιτ/νιας.

Προχωρώντας, λοιπόν στην έναρξη των δραστηριότητων της επένδυσης, τον τελευταίο μήνα, η εταιρία προέβη και στη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη του απαιτούμενου εργατικού δυναμικού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις (!) συνολικά θέσεις που θα καλυφθούν και συγκεκριμένα αφορούν δύο θέσεις οδηγών κλάρκ και δύο θέσεις εργατικού προσωπικού. Φυσικά ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την έκταση και την προβολή που είχε λάβει η είδηση δημιουργώντας ελπίδες ότι θα ήταν μια απάντηση στο πρόβλημα της ανεργίας.

Να σημειώσουμε πάντως πως η ιδιοκτήτρια εταιρία κράτησε από την πρώτη στιγμή χαμηλούς τόνους, σχετικά με το θέμα των προσλήψεων, υπογραμμίζοντας ότι σε πρώτη φάση θα διασφαλίστουν οι υπάρχουσες θέσεις, εξηγώντας παράλληλα ότι το έργο θα εξελίσσεται σε φάσεις και ανάλογα με τις ανάγκες θα υπάρξουν και οι ανάλογες προσλήψεις.
 
ΑΠΟ ΑΕΡΑΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου