18 Οκτωβρίου 2013

Επεισόδιο με τραυματία σε καφενείο της Κατούνας

Σε καφενείο της Κατούνας ένα καυγάς άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας είχε ως αποτέλεσμα επεισόδιο με έναν τραυματισμό και μια σύλληψη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, δύο θαμώνες, αμφότεροι από γειτονικό χωριό, λογόφεραν, ίσως γιατί ήπιαν και λίγο παραπάνω, και συνεπλάκησαν μετά τις 3 τα ξημερώματα. 

     Ο ένας 34 ετών και ο άλλος 24 ετών. Ο μεγαλύτερος μάλιστα τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα με σπασμένο μπουκάλι τον μικρότερο. Όπως είναι φυσικό επικράτησε πανδαιμόνιο στο καφενείο και σε λίγα λεπτά κατέφθασαν οι άνδρες του Α.Τ.Κατούνας.
    Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Από http://www.agrinionews.gr/

ΤΟ ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS γράφει:
Τον τραυμάτισε με σπασμένο μπουκάλι

   Σε άγριο καυγά κατέληξε η λογομαχία που είχαν σε καφενείο της Κατούνας δυο θαμώνες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός και τη σύλληψη του άλλου.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3.30 τη νύχτα, όταν, υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, ο 34χρονος διαφώνησε έντονα με τον κατά δέκα χρόνια μικρότερό του, στον οποίο και επιτέθηκε τελικά με ένα σπασμένο μπουκάλι, τραυματίζοντάς τον αρκετά σοβαρά για να χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, εκτός κινδύνου.
Ο 24χρονος ουσιαστικά σώθηκε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ο δε 34χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που να δικαιολογεί, όχι την πράξη του 34χρονου φυσικά, αλλά ούτε καν τη λογομαχία που προηγήθηκε. Το όλο περιστατικό δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν οι εμπλεκόμενοι δεν ήταν εκτός εαυτού απ΄ το αλκοόλ.

Νεότερα από το επεισόδιο και τον τραυματισμό στην Κατούνα δύο νέων από την Κομποτή.
     Από την Κομποτή ήταν οι θαμώνες που μετά από λογομαχία και διαφωνία κατέληξαν σε άγριο καυγά σε καφέ της Κατούνας αργά την νύχτα και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός με σπασμένο μπουκάλι και την σύλληψη του άλλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Ο δε 34χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
.
 
ΑΠΟ ΞΗΡOΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου