19 Νοεμβρίου 2013

Πάλαιρος: Αύριο η Ημερίδα Παρουσίασης ΤοπΣΑ Ακτίου - Βόνιτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ» διοργανώνει την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 στις 11.00 στην Αίθουσα «ΣΠΥΡΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ» στη Πάλαιρο, Ημερίδα παρουσίασης των Δράσεων Στήριξης – Κατάρτισης Ανέργων στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε στα πλαίσια της Δράσης 7 «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» του Π.Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Προβλέπει την στήριξη και κατάρτιση 80 ανέργων (ή αγροτών με χαμηλό εισόδημα ή νέων επιστημόνων).

Στόχος της Ημερίδας είναι η παρουσίαση του σκοπού, των δράσεων και των αναμενόμενων αποτελεσμάτων του προγράμματος. Κύριος άξονας του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, μέσα από την προώθηση της τοπικής αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής και της συνεργασίας με τον τριτογενή τομέα της τοπικής οικονομίας (τουρισμός, περιβάλλον, πολιτισμική κληρονομιά).

Η στήριξη των ωφελουμένων περιλαμβάνει την προώθηση σε θέσεις εργασίας, την ουσιαστική βοήθεια στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και, κυρίως, τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιρισμών.

Πληροφορίες: Γιάννης Πραμαγκιούλης
                        Τηλ. 6972700212
Από το Γραφείο Επικοινωνίας της Α.Σ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου