14 Απριλίου 2015

Μέχρι τις 15 Μαΐου οι αιτήσεις για ένταξη στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελουργικών Εκτάσεων Περιόδου 2015-2016

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί που επιθυμούν να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα «Αναδιάρθρωση και Μετατροπή Αμπελουργικών Εκτάσεων», θα πρέπει να προσέρχονται οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να υποβάλλουν αίτηση έως τις 15 Μαΐου 2015.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για ένταξη στο πρόγραμμα είναι:
·         Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση (Έντυπο από υπηρεσία).
·         Απόσπασμα Αμπελουργικού μητρώου.
·         Δηλώσεις συγκομιδής για τις δύο (2) τουλάχιστον αμπελουργικές περιόδους που προηγούνται της περιόδου ένταξης στο πρόγραμμα για όλα τα υφιστάμενα αμπελοτεμάχια του παραγωγού.
·         Δήλωση εκμετάλλευσης στα πλαίσια της ενιαίας ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) του 2015.
·         Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
·         Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας ή της φορολογικής δήλωσης, ή άλλου φορολογικού εγγράφου όπου θα αναγράφεται ο Α.Φ.Μ του δικαιούχου - παραγωγού.
·         Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης, με τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ταμιευτηρίου.
·         Φωτοαντίγραφο τίτλων νομής και κατοχής για ιδιόκτητα ή μισθωτήρια (άνω των 9 ετών) για ενοικιαζόμενα αμπελοτεμάχια.
Οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες για την ένταξή τους στο πρόγραμμα, πρέπει να είναι κάτοχοι αμπελουργικής εκμετάλλευσης τουλάχιστον τριών (3) στρεμμάτων στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές και τουλάχιστον πέντε (5) στρεμμάτων στις πεδινές περιοχές.   
Η ελάχιστη έκταση αμπελοτεμαχίου για την συμμετοχή στο πρόγραμμα καθορίζεται σε ένα (1) στρέμμα. Οι παραγωγοί που είχαν υποβάλλει αίτηση τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να καταθέσουν καινούργια αίτηση.

Τα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αχαΐας βρίσκονται στην οδό Πανεπιστημίου 171, στην Πάτρα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 2613613721 – 2613613719.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου