15 Απριλίου 2015

Μοναδικές στιγμές και όμορφο γλέντι στην Κωνωπίνα από τις Γυναίκες του χωριού !

Όμορφες στιγμές έζησαν, όσοι παραβρέθηκαν στην Κωνωπίνα στις Πασχαλιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, ανήμερα και τη Δευτέρα του Πάσχα ! 
Το βραδάκι ανήμερα του Πάσχα, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου, διοργάνωσαν όμορφο γλέντι, με τη συμμετοχή χωριανών και φίλων που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με διαλεγμένα τραγούδια από τον χωριανό μας σε ρόλο DJ Γιώργο Αθανασόπουλο !

Την Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου 2015 και ώρα 18.00 μμ. πραγματοποιήθηκαν τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ των πανέμορφων Γραφείων του Γυναικείου Τμήματος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, (πρώην αίθουσα Νηπιαγωγείου) με τις ευλογίες του ιερέα του χωριού μας κ. Δημητρίου Χαμαλέτσου, παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου κ. Βασίλη Σκούρτα και μελών του ΔΣ, του Προέδρου της Κωνωπίνας κ. Χρήστου Τίγκα και της Δημοτικής Συμβούλου & Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κας Βέμη – Καρέλου Αθηνάς, του μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΠΣΥΞ κ. Δημητρίου Κοθρούλα και των γυναικών του χωριού.

Τα εντυπωσιακά εκθέματα στο χώρο των γραφείων, όπως ο παραδοσιακός αργαλειός, προϊόντα του τόπου μας κλπ, εντυπωσίασαν και ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους που εκτίμησαν το σπουδαίο έργο των γυναικών της Κωνωπίνας.

Το Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, είναι μία όαση ελπίδας μέσα στην άνυδρη πολιτιστική πραγματικότητα και παρέχει εχέγγυα για καλύτερες μέρες στο χωριό αλλά και στον τόπο μας.

Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία !


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου