8 Ιουλίου 2011

Λάβαμε και δημοσιεύουμε.

Το παρακάτω κείμενο έφθασε με e-mail στο Βόνιτσα Press και ύστερα από απαίτηση του συντάκτη δημοσιεύεται προκειμένου να βοηθηθούν οι αρχές στο έργο τους.Το blog χωρίς να ασπάζεται τα γραφόμενα και ύστερα από σκέψη και συζήτηση όλων των συντακτών του και την σύμφωνη γνώμη της κυρίας Παπαθανασίου το δημοσιεύει.Όποιος γνωρίζει κάτι για το συμβάν να απευθυνθεί στο Α.Τ. Βόνιτσας (2643022100).
«Πριν λίγους μήνες φιλοξενήσατε στο σταθμό σας μία είδηση που είχε σχέση με την κλοπή του πίνακα της κας Παπαθανασίου. Η κα Παπαθανασίου πρόσφερε ένα χρηματικό ποσό και αμοιβή σε όποιον προσφέρει πληροφορίες που θα βοηθήσουν να έρθει ξανά στα χέρια της ο πίνακάς της. Εγώ λοιπόν προσφέρω χωρίς ανταλλάγματα, την παρακάτω πληροφορία, φωτογραφίζοντας με τις πληροφορίες μου που και πώς κινούνται τα πλοκάμια αυτής της οργανωμένης κλοπής. 
Μία ομάδα που αποτελείται από γνωστό Βονιτσάνο που είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης, ένα Παλαιριώτη και μία ομάδα Αλβανούς. Επίσης στην ομάδα είναι μπλεγμένος και άνθρωπος που γνώριζε την αξία του πίνακα πολύ κοντινός της κας Παπαθανασίου. Νομίζω ότι η αστυνομία γνωρίζει πολλά γύρω από το κύκλωμα αυτό, γιατί πρίν λίγο καιρό είχα κάνει ο ίδιος και μία τηλεφωνική καταγγελία και μάλλον πήγε στον αέρα. Γι’ αυτό και τώρα την κάνω στο σταθμό σας και ας κινηθούν και οι δύο πλευρές όπως νομίζουν.»

ΑΠΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου