1 Ιουλίου 2011

Παραδόθηκε ο "ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ" της Κωνωπίνας

Χτες βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα της Κατούνας, παραδόθηκε ο 23χρονος δράστης της ένοπλης επίθεσης σε βάρος πατέρα και γιου στην Κωνωπίνα. Μάχη για τη ζωή δίνει ο 48χρονος.

Ο 23χρονος, παραδόθηκε μόνος του στους αστυνομικούς στην Κατούνα και αναμένεται να μεταφερθεί στο Αγρίνιο αμέσως, αφού υπάρχουν φόβοι για πράξεις αντεκδίκησης από τους γιούς του σοβαρά τραυματία από την επίθεση. Αναμένεται ακόμη να εξεταστεί για να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην εγκληματική αυτή ενέργεια.
Να θυμίσουμε πως μετά από παρεξήγηση, ο 23χρονος, πυροβόλησε με περίστροφο τον 48χρονο και τον 21 ετών γιό του, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο πανηγύρι της Κωνωπίνας, τραυματίζοντας τον πρώτο βαρύτατα στον τράχηλο και τον δεύτερο ελαφρά στα πόδια.
Ο 48χρονος νοσηλεύεται στα Γιάννενα όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα και εκφράζονται φόβοι για την κατάστασή του. Γιατροί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μείνει ανάπηρος. Τόσο ο δράστης, όσο και ο 48χρονος, μαζί με τους γιούς του, είχαν προηγούμενα, ενώ κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει την Αστυνομία, για έκνομες ενέργειες.

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου