22 Ιουλίου 2011

Η …μπουρλιοτέρισσα της Κατούνας!!!

Από την ιστορία και πιο συγκεκριμένα από την επανάσταση του 1821 έχουμε όλοι μας μάθει για τους μπουρλιοτέρηδες Κανάρη και Μιαούλη οι οποίοι με την «τέχνη» τους αυτή κατάφερναν και έκαναν μεγάλο κακό στους Οθωμανούς Τούρκους και τα καράβια τους οδηγώντας τους συμπατριώτες μας στη νίκη. 

Την «τέχνη» λοιπόν των Κανάρη και Μιαούλη …μιμήθηκε μία κάτοικος της Κατούνας, αλλά αυτή δεν έριξε μπουρλότο σε κάποιο πλοίο αλλά σεαγελάδες ενός συντοπίτη της!!!! 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Πριν λίγες ημέρες η συγκεκριμένη κυρία αφού απηύδησε με την συμπεριφορά κάποιου κτηνοτρόφου, έριξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (αυτοσχέδιο βεγγαλικό μας είπαν από την αστυνομία) στο κοπάδι με τις αγελάδες, καθώς αυτές επανειλημμένα και παρά τις παρατηρήσεις προς τον ιδιοκτήτη τους, έβοσκαν στο κτήμα της με αποτέλεσμα να της τρώνε τα οπωροκηπευτικά της. 
Η πράξη της αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας αγελάδας, η οποία σφαγιάστηκε για να πουληθεί το κρέας της καθώς δεν θα επιζούσε και φυσικά την σύλληψή της και την διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που της επιβλήθηκε. 
Αυτά τα …ωραία λοιπόν έγιναν στην Κατούνα πριν από λίγες ημέρες και πολύ φοβάμαι πως αυτά δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα γίνουν σε περίπτωση που η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης, Μεδεών Κατούνας, μετά και από απόφαση της Ε.Π.Ο. δεν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. 
Καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας να σκεφτούν πολύ ώριμα πριν πάρουν κάποια απόφαση, αφού η ομάδα έχει δικαιωθεί ήδη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. 
Σχετικά με το θέμα της ΜΕΔΕΩΝ Κατούνας, θα διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ και στο τεύχος ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ».

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΠΟ Εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ»
ΚΑΙ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου