18 Ιανουαρίου 2015

Επιστροφή της ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου με διπλό μέσα στους Ίωνες

Επέστρεψε στις νίκες και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος η ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου σήμερα το απόγευμα με διπλό εκτός έδρας μέσα στον Άγιο Νικόλαο με αντίπαλη την ομάδα των Ιώνων. 
Η Πάλαιρος έδειξε τα δόντια της από το πρώτο λεπτό στην αντίπαλη ομάδα, όταν παίζοντας το "ένα δύο" στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Καλέμι Αμαρίλτνο με τον Ζέλο Χρήστο, ο πρώτος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αγίου Νικολάου και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ με ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους.
Ακολούθησε δυνατό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες με φάσεις εκατέρωθεν. Στο 44ο λεπτό όμως ο Τσακάλης Μάκης εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 0-2 για την Πάλαιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ίωνες μπήκαν αρκετά δυνατά και πάλεψαν μέχρις εσχάτων για την επίτευξη ενός τέρματος που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, αλλά η Πάλαιρος αντιστάθηκε σθεναρά και στο 86ο λεπτό ο νεοεισερχόμενος στον αγωνιστικό χώρο Παπαζώης Αντώνης με σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί για τρίτη φορά στα δίχτυα του τερματοφύλακα των Ιώνων. Τελικό σκορ 0-3.
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων: Παπαδόπουλου Ε., Μπάκου Αθ., και Πάσχου Γ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου