21 Ιανουαρίου 2015

Διπλό του Οδυσσέα Νυδριού στην Πάλαιρο με ανατροπή στα τελευταία λεπτά

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε η ομάδα του Οδυσσέα από την Πάλαιρου με σκορ 1-2 και ανατροπή στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Δυνατό παιχνίδι με δυνατές φάσεις και με υπεροχή στα σημεία για την ομάδα των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε για την Πάλαιρο στο 20ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Ζέλος Χρήστος, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας των φιλοξενούμενων. Το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε το ίδιο μοτίβο παιχνιδιού από τους παίκτες των δύο ομάδων. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι οδηγείται στο τελικό 1-0, όλα ανατράπηκαν μέσα σε 7 λεπτά. Στο 84ο λεπτό ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε το σημείο του πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Τραγικό λάθος του διαιτητή διότι ο τερματοφύλακας της Παλαίρου δεν είχε καμία επαφή με τον παίκτη του Οδυσσέα. Μετά το χτύπημα πέναλτι έγινε το 1-1. Στο 87ο λεπτό της συνάντησης ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε φάουλ έξω από την περιοχή υπέρ του Οδυσσέα (δεν υπήρξε κανένα φάουλ, το διώξιμο του Μετσόλη Χρήστου ήταν καθαρότατο). Στη συγκεκριμένη φάση ο παίκτης της Παλαίρου πήρε κίτρινη κάρτα. Το φάουλ εκτελέστηκε καταπληκτικά και κατέληξε στα δίχτυα του Κουνάβη Στάθη (πολύ ωραίο γκολ κατά τα άλλα). Στο 90ο λεπτό και ενώ η Πάλαιρος χάνει αλλεπάλληλες ευκαιρίες για την ισοφάριση ο διαιτητής δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στον Μετσόλη Χ. γιατί βρήκε την μπάλα με το χέρι σε δυνατό σουτ από μισό μέτρο το οποίο θα τον έβρισκε στο πρόσωπο. Αυτή ήταν  κίτρινη κάρτα;;;
Το τελικό σκορ 1-2 υπέρ του Οδυσσέα.
Η διοίκηση του Α.Ο. Παλαίρου συγχαίρει την ομάδα του Οδυσσέα και της εύχεται καλή συνέχεια.
Οφείλουμε όμως να διαμαρτυρηθούμε για τα λάθη του διαιτητή ο οποίος αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με τις αποφάσεις του και έθεσε ένα σημαντικό παίκτη της Παλαίρου εκτός μάχης για το επόμενο κρίσιμο ματς με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Τέτοια ολέθρια λάθη δεν επιτρέπονται από διαιτητή αυτού του βεληνεκούς...
Η Πάλαιρος δεν είναι ομάδα που έχει στόχο τον συνεχόμενο πρωταθλητισμό, αλλά αν αυτός προκύψει οφείλουμε στα παιδιά που μάχονται να τον επιδιώξουμε. Γιαυτό είναι κρίμα να τίθεται αυτή η ομάδα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από τέτοια λάθη.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου