26 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΜΛΙ: Αρχίζουν οι Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές των Ενοριών μας!!!


Σε λίγες μέρες, την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015 ξαναρχίζουν, με τη Χάρη του Θεού, οι παιδικές και νεανικές συντροφιές στις ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας.
Η τοπική μας Εκκλησία δημιουργεί για χάρη των παιδιών μας εστίες διαλόγου και επικοινωνίας με τους νέους μας, μέσα σε κλίμα αγάπης και χαράς. Προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να μοιραστούμε τη Ζωή την αληθινή: να ζήσουμε όλοι μαζί κοντά στον Χριστό.


Προσκαλεί, λοιπόν, παιδιά και νέους όλων των ηλικιών, από την προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία μέχρι και το Λύκειο και τους φοιτητές – αποφοίτους Λυκείου, να συμμετάσχουν στις συνάξεις αυτές των Ενοριών μας, για να ζήσουν τη χαρά της Κοινωνίας και της συνάντησης, με τρόπο βιωματικό και ευχάριστο, με πολλές δραστηριότητες δημιουργικές και ευχάριστες.
Θα λειτουργήσουν, όπως κάθε χρόνο, παιδικές συντροφιές και για τους μικρούς μας φίλους, της προσχολικής ηλικίας, καθώς και των τάξεων Α΄ και Β΄ Δημοτικού (από 5 έως 7 ετών).
Για περισσότερες πληροφορίες, γονείς και παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον εφημέριο της Ενορίας τους και στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας (τηλ.:  26450 22415, εσωτ.: 21 - 23 – e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr).

Λευκάδα, 26 Σεπτεμβρίου 2015

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου